Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı keremm
Orjinal Yazarı hayrullah
Birincisini buldukta ikincisi kaldı :D

abim şimdi bizim kızlar yine kıyameti koparır.
birden sonra 2 gelir bildiğim kadarıyla.
:D :D :D :D :D

Yok kardaşım sen yanlış anladın.Demek istediğim daha birincisini alamadık demek istedim. :)

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Orjinal Yazarı ExELaNcE
Orjinal Yazarı silaucan
okuyun açıklamaları,hak falan değil,sanki 1. çok değer görüyo da 2.ye göz dikiyorsunuz ,çok kötüsünüz,başta exelance hocam siz ;(

ya ben 1. yi almamışım 2. yi mi düşünecem alalala...yok ben almıyorum.. :Dayrıca ben kocanın 2. eşini alması konusunda 1. eşinden izin alması gerektiğini ilk defa duyuyorum..kaynak varmıydı acaba?

tabikide var Exelance abi Örnek
Hz Ali annemiz Hz. Fatimayla evliyken Ebu Cehilin kizini almak ister onu babasindan korumak icin ama Hz Fatima annemiz bunu istemez ama Hz. Ali de alacam diye tutturur
bunun üzerine annemiz Hz. Fatim acok aglar ve Resulü Ekrem efendimizin yanina gider ve durumu anlatir bunun üzerine Efendimiz Hz. Muhammed s.a.v. benim ailemde birini kimse üzemez onun istemedigi seyi yapamaz gibicesine bir vaaz verir yada sanirim hutbe de der tam emin degilim

BUARADA KADINLAR DA BIZDE BASKA KOCA ALIYOZ DIYE TEHDIT ETSIN AMAN TÖBE TÖBE HIC UYMADI BIZ MÜSLÜMAN KADINLARA BIZ SIZ ERKEKLERI GIBI HEMEN BASKA BIRINI ALACAZ DIYE TUTTURMAYIZ :D ZATEN BIZEDE YAKISMAZ VE DINENDE DOGRU DEGIL

HERKEZ BIR LE IDARE ETSIN YAAAAAAA
ALLAH ALLAH NEDIYE EVLENIYOZ OKISIYLE ÜSTÜMÜZE BASKA BIRISNI GETIRSIN DYIEMI HEM BU DA KOCASININ KENDISINI SEVMEDIGININ ISPATIDIR X(

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
GÖRDÜGÜM KADARIYLA ANLATILANLARIN ÇOGU ''BEKARA EŞ BOŞAMAK KOLAYDIR'' TÜRÜNDEN BİR BENZETMEYE BENZİYOR.YORUM EKLEYENLERİN KAÇI EVLİDİR.ŞÖYLE BİR İSTATİK YAPILSINDA ONA GÖRE KİŞİLERİN BAKIŞ AÇISINI YAKALIYALIM..KUR'ANDA NEDEN 1,2,3,4 DEMİYOR DA BİRER İKİŞER ÜÇER DÖRDER ŞEKLİNDE .VARDIR HER ŞEYİN BİR HİKMETİ..ŞARTLAR ZAMAN VE MEKAN BELİRLEYİCİ OLUR..BU ÇOGUL EVLİLİKLERİN TOPLUMSAL YARARI DAHA ÖN PLANDADIR.
ANCAK ŞU GÖZARDI EDİLMEMELİDİR Kİ BİR ERKEK DÜNYAYI YÖNETEBİLİR ANCAK BİR KADINI YÖNETEMEZ.BEN YÖNETİRİM DİYEN GELSİN...

M

mevsım

Guest
ben hıc katılmıyorum sana alırsa alsın dinimizde her insan birbiriyle anlasmalıdır kavga gürültü olmasında kimi alırsa alsın dime :D :D :D

M

mevsım

Guest
aslında cok yanlıs insan karısının üstüne gül koklarmı insan sevdimi tek sevmeli ve oülünceye kadar birbirlerini bırakmamalı kocasına hizmet edemese bile kocasının ona yardım etmesi lazım mutluluk boyledır işte

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Artık bi karar ver mevsim kardeş hangisini yapalım.:D

M

mevsım

Guest
hayrulllah kardes insan sevdımı tek sevmeli aslında zoor durumda karısısnın yanında olmalı asla ve asla bırakmamalı hersey yardımla dostlukla paylasılır ve bu mutluluk hıc bır zman bitmez ben kararımı verdim tek sevenlerden ol kardes bence hıc bır zaman ikinci kaına gerek yok dıyorum.. ;) ;) ;)

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz bu devirde bi taneye baktınızda ikinciyi almaktan bahsediyorsunuz... ama ben bakarım diyosanız buyrun alın helal olsun hayrını görürmüsünüz tartışılır :(

Üst Alt