Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
H

hayrunisa

Guest
bir kadının gelecek endişesi,evlenene kadar sürer.
bir erkegin gelecek endişesi,evlenince başlar

keremm şevvalden önce ben oklavayı alcam amaaa X( bu ne demek şimdii. ayy bizim kızlarda maşallah hemen kabul etmişş X( önce kızlarımı dövsemm X(

gerçi anlamını başkası yorumladı. biraz daha düşüneyim başka bi anlam çıkarırsam fiiili uygulamaya geçerim :D

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı hayrunisa

keremm şevvalden önce ben oklavayı alcam amaaa X( bu ne demek şimdii. ayy bizim kızlarda maşallah hemen kabul etmişş X( önce kızlarımı dövsemm X(

gerçi anlamını başkası yorumladı. biraz daha düşüneyim başka bi anlam çıkarırsam fiiili uygulamaya geçerim :D

canim kardesim arkandayim bi oklavada ben alican elime X( bence kizlardan baslayalim hemen kabul etmislerrrr X( sonrasini düsünüyrüz. :D

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Orjinal Yazarı Günes
Orjinal Yazarı hayrunisa

canim kardesim arkandayim bi oklavada ben alican elime X( bence kizlardan baslayalim hemen kabul etmislerrrr X( sonrasini düsünüyrüz. :D

ben bunu iyi okumamisim evet niye evlenen kadar endise ediyomusuz ,evde kalcaz diyemi ?(
hemen kizma hayrunisa tam anlamamisim simdi anladim
X( X( X(

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
Orjinal Yazarı Günes
Orjinal Yazarı hayrunisa

VAYBE BİR YAZI NASIL BÜTÜN KIZLARIN FİKİRLERİNİ DEGİŞTİRDİ,İSTERMİSİN ŞİMDİ BANA KARŞI CEPHE OLUŞTURSUNLAR.NEYSE BİRAZ DAHA ÖSTÜME VARIRSANIZ ERKEKLERE HABER VERİRİM... =)(bunlarda HAYRUNİSA'nın çetesimi yoksa) X(

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
bir kadının gelecek endişesi evlendikten sonra başlar bu kesinlikle dogrudur.

neden bir erkegin az sevilmesi gerekir bence sevgi karşılıklı olmalı az sevmek özveri yitimine sebep olur. ve bir erkek bir kadını sonsuza kadar anlamaya çalışmalı ve sanıyorumki ilgili bir erkek eşini istese bal gibi anlar anlamama sebepleri işine gelmemesindendir.

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Orjinal Yazarı huzurumsun
bir kadının gelecek endişesi evlendikten sonra başlar bu kesinlikle dogrudur.

neden bir erkegin az sevilmesi gerekir bence sevgi karşılıklı olmalı az sevmek özveri yitimine sebep olur. ve bir erkek bir kadını sonsuza kadar anlamaya çalışmalı ve sanıyorumki ilgili bir erkek eşini istese bal gibi anlar anlamama sebepleri işine gelmemesindendir.

bravo huzurumsun bilmemki şimdi sana kaç puan versem.....

+1000000............

ömer_HTTB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
HERŞEY KARŞILIKLIDIR...BÖYLE FAZLA ÜSTÜMÜZE GELMEYİN..

ŞEYH HATTAB İSYANI ÇIKARTTIRMAYIN BANA ŞİNDİ... :D

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Ewet iki tarafında evlenmeden önceki endişesi yerini başka endişelere bırakır... Bunları uzun uzun yazmaya gerek yok...

Sevgi ise karşılıklı olmalı, e er ki çok seven karşıdakinin kendisinin kadar sevmedi ini anlarsa, orada mutlu bir aileden bahsetmek zor olur düşüncesi içersindeyim... Rabbim bize her daim kendisini hatırlatacak sevgi versin bizlere...

Ş

ŞEVVAL

Guest
Orjinal Yazarı hayrunisa

ABLA BU ERKEKLER İŞTE BÖYLE YA OKLAVA AZ GELİR:) =) =)ŞURAYA BAK NELER DEMİŞLER ÖYLE KEREM ABİ ONLARI KOYARKEN BİR KES OLSUN OKUDUN MU YALAN YANLIŞ ŞEYLER YAZIYO ORDA:)YA ERKEKLER İŞTE KENDİLERİNİ ÜSTÜN ÇIKARMAYA ÇALIŞIYO AMA İŞTE BİZ KADINLAR OLMADAN ERKEKLER OLAMAZ KABUL EDİN YAAAAA =) =)

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Yine gereksiz bir sürü polemik... Dogru olan bir şey var ki Hanımlarımız gönlümüzün Sultanı, Bizlerde onların Kalplerinin Padişahıyız.. Öylede olmalıyız..

Ben Sen kavgası, Kadın Erkek Eşitligi safsatası, üstünlük, kılıbıklık, aşın artık bunları..

Peygamber Efendimiz kendi evini süpürmüştür, Canım feda olsun ona.. O bile ev işine yardım ettiyse Ayşe Annemize bizler kim oluyoruz ki büyükleniyoruz maçoluk taslıyoruz..

Hanımlarımız: Erkekleriniz evinizin diregi ve mutlak reisidir sizlerde bunu böylece bilin.. Ve artık bırakın yersiz muhabbetleri..

Üst Alt