Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sseeniyye

aciz üye

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
"Hürriyet gazetesinin hafta sonu ilavelerini yapan otuz kişilik ekibin Bebek Ambassador isimli mekanda gerçekleştirdikleri toplantıya katılan Genel yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök, büyük bir gafa imza attı.
Gazetenin ağırlıklı olarak cinsel konuları işleyen yazarı Ayşe Arman'ın "sevgilisi ömer'in ismini sağ göğsüne dövme yaptırdığını" belirtmesi ve bu dövmeyi herkese göstermesi üzerine toplantıda tartışmalar çıktı. "Ayrılırsanız dövme ne olacak?" eleştirisi üzerine tartışma uzayıp giderken, Özkök duruma el koyarak güya pratik bir çözüm yolu gösterdi;
Özkök: "Ne var canım! Ayrılırsa Ömer'in başına bir Hz. koyar olur biter... Benim inancım der,geçer gider..." dedi. Bu olayı köşesine taşıyan Arman'ın yazdığına göre Özkök'ün bu esprisi(!) üzerine tartışma kahkahalarla bitmiş.."
(bu kısım vakit gazetesinden alıntıdır...)

TARASUT KÖPEKLİĞİNDEN DAĞ ÇAKALLIĞINA
Geçtiğimiz günlerde kendisini Tarassut köpeği ilan eden Hürriyet'in Kara kalemlerinden Ertuğrul, çok kısa sürede terakki ettiğini göstererek "TARASSUT KÖPEKLĞİNDEN DAĞ ÇAKALLIĞINA" terfi ettiğini ilan etti...

Aydınlıık çağın karanlık yazarlarından olan Ertuğrul, Güya espri yapacak; kendisi gibi çakallarla leş sofrasında alem yaparken şaklabanlık yaparak :"İslam aleminin medar-ı iftiharlarından olan, Hulefa-i Raşid'inin ikincisi , efendimiz (sav)'in duasına mazhar olmuş iki ömerden birisi, Asr-ı saadette adaletin tecellisi, İslamın ender yetiştirdiği incisi Hz. ömer (ra) efendimize dil uzatıyor.. adınıda çözüm üretme koyuyor, espri koyuyor.. ve utanmadan da pis pis gülüyor..."

Tarassut köpeği diğer lakabıyla dağ çakalı bu zevzek!

Güya ortama hakim olacak, münakaşaya son verecek ya.. pratik zekasıyla(?) çözüm üretecek ya... hemen çakallığını yapıyor ve Hz. ömer(ra) efendimize saldırıyor...

"Ömer'in başına bir Hz. koyar olur biter.. bunada benim inancım dersin geçer gider..." diyor..

Bilmiyor ki bu insan sıfatından nasiplenmemiş mahluk!

öyle göğsün üzerine ömer kazıtmayla yanınada Hz. koymayla inaç sahibi olunmmadığını...

Bilmiyor ki öyle islam kahramanlarına dil uzatmayla insan sıfatına sahip(!) hiçbir kişinin kendisine aferin vermeyeceğini...

Bu TARASSUT KÖPEĞİ, yapmış olduğu bu zevzeklikle değil Aydın Yazarlar zümresine girmek..Girse girse Aydınlık çağın karanlık yazarı kisvesiyle Aydın Doğan zümresine girebilir...

Bu DAĞ ÇAKALI, bu tavrıyla...
Cengiz NUMANOĞLU'nun tabiriyle kendisinin OKUMUŞ YOBAZ(!) olduğunu Kamuoyuna ilan etmiştir...

yapmış olduğu zevzekliği ilah-i adalete havale ediyorum....
:oku-kapat:

biraz celalli bir yazı kaleme aldığım için tüm ihvanlarımdan özür dilerim... ne yapiyim bazen öfkeme yenik düşüyorum...

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Rabbim ıslah eylesin...

Üst Alt