Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Sureleri babasından duyarak ezberleyen minik Abdullah, İstiklal Marşı'nın tamamını da ezbere okuyabiliyor. Hafızasıyla dikkatleri üzerine çeken Abdullah'ın sesi ve tilaveti de dinleyenlerden takdir topluyor.

Abdullah henüz 4 yaşında. Ancak o yaşından beklenmeyen büyük işlere imza atıyor. Gördüğü, duyduğu her şeyi adeta zihnine kazıyan Abdullah'ın hafızası yakınlarını hayrete düşürüyor.

Erzurumlu Özcan ailesinin 11 çocuğundan biri olan Abdullah, babasından Kur'an okumayı öğrenmiş, ablasından da İstiklal Marşı'nı.

Her gün babasıyla mescide giden minik Abdullah'ın bilgisayar gibi hafızasına bir de imamları dahi kıskandıran sesi eklenince ortaya kısa zamanda küçük ve sevimli bir hafız çıkıyor.

Abdullah'ın beynine kazıdıkları bununla bitmiyor. Okula giden ablası İstiklal Marşı'nı ezberlerken o da boş durmamış ve marşın 10 kıtasını birden almış hafızasına.

Daha şimdiden meziyetlerini bir bir dizip kendinden söz ettiren minik Abdullah'ın hedefleri arasında ise abisinden görerek öğrendiği güreşçilik var.​

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
MaşaAllah,MaşaAllah

Allah nazarlardan saklasın inş,

Ellerine sağlık Hekimoğlu kardeşim.

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Çok şeker bi çocuk haberlerde izlemiştim.
Rabbim nazarlardan korusun.
=)
sağolasın hekimoğlu kardeşim
Allah Teala razı olsun

manolya68

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Evet televizyonda izledim.Maşaallah yaşına göre süper bir çocuk

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
RABBIM herkese böyle güzel bir çocuk nasip etsin

abi çok güzeldi.ALLAH razı olsun.

leyli_mercan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
geçen gün haberlerde görmustum masallah Allah hayirli kullarinin sayisini arttirsin çocugun ailesinide takdir ettim dogrusu ne kadar duyarlilar masallah çocuk egitimi çok onemli nihayetinde gelecek neslin $eklide belli oluyor Allah hayirli etsin

Üst Alt