Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
ona baktında ALLAH sevgisi ALLAH korkusu peygamber sevgisi alimlere inanç görüyosan ha bi de namaz kılıyosa tamamdır bence kayılıyo musun kardeşim:)

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Ne para ne pul ne güzellik ne san söhret. Bunlarin hepsi dünyevi ve gecici heveslerdir. Bunlar üzerine bir evlilik kurulamaz. Herseyden önemlisi edepli ve ahlakli ailesine saygida kusur etmeyen mütevazi ve hosgörülü olmasini yeglerim. Ki elhamdulillah öyle bir adayi bulduguma inaniyorum. Rabbim nasip eyler o günleri gösterirse insaAllah bir süre sonra dügünümüz olacak. Dini acidan tabi ki de cok bilgili olmasini isterim ama henüz cok genc ve toyuz. Ilerleyen senelerde ikimiz birbirimize destek olup dini anlamda kendimizi insaAllah gelistirecegiz. Rabbim huzurlu sefkatli iman dolu bir yuva kurmayi cümlemize nasip eylesin insaAllah.

Katre-i Matem

Men câle nâle.

Aldığı Beğeniler
49
Takım
Fenerbahçe
Bütün çocukluğu boyunca oyuncak ayısına sarılarak uyuyan bir kızı büyüyünce eş seçimi konusunda eleştiremezsin :D

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
ben ayıya sarılarak yattımı hiç hatırlamıyorum belki çok küçükken yapmışsam bilemicem :D

Üst Alt