Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Aleykümüsselam kardeşim.Aramıza hoş geldiniz.Üyeliğiniz hayırlı olsun.

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Aleyküm selam esadbey ve Gavsım_Sultanım gurbanlar hoşgeldiniz

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
Aleykum Selam aramiza hos geldiniz..

katilamrinizi bekliyoruz..

esadbey

ACİZ Bir Kul İşte!!!

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
allah razı olsun canlar............

esadbey

ACİZ Bir Kul İşte!!!

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
ayrıca af buyurun inş esatbey kurban kul bozuntusu ne demek , siz : Sübhan olan Allah ın kulusunuz ne büyük şereff ,ne büyük güzelliktir bu kul olmak . Rabbim inş hepimizi ona ve resulune layık eylesin bizi rızasından ayırmasın inş ...dua ile

herkesin kendisini bilme sırrı verilmiştir rabbimiz tarafından bende buyum..bozuntu..inş.dua edin iyi olsun canlar........

Gavsım_Sultanım

Beni Benden Aldın Efendim

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
Kurban inş beni yanlış anlamadınız biz sadece dedik şu sofi kardeşimize takılalım dedik sakın yanlış anlamayın yoksa elbette bizde kuluğumuzu yerine hakkıyla yerine getiremiyoruz ... sakın kurbanım yanlış anlamayın sizn ve diğer kardeşlerimizin başımızın üstünde yeri var ne hatdimize bir söz söylemek ...inş beni anlamışınızdır sizi üzdüysek ne olur hakkınzı helal edin kurbanım ..... dediğimiz gibi sadece o sözünüze takılalım dedik aklımız sıra....

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
ve aleyküm selam kardesim aramiza hos geldiniz
hayirli olsun insaallah üyeliginiz

esadbey

ACİZ Bir Kul İşte!!!

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Kurban inş beni yanlış anlamadınız biz sadece dedik şu sofi kardeşimize takılalım dedik sakın yanlış anlamayın yoksa elbette bizde kuluğumuzu yerine hakkıyla yerine getiremiyoruz ... sakın kurbanım yanlış anlamayın sizn ve diğer kardeşlerimizin başımızın üstünde yeri var ne hatdimize bir söz söylemek ...inş beni anlamışınızdır sizi üzdüysek ne olur hakkınzı helal edin kurbanım ..... dediğimiz gibi sadece o sözünüze takılalım dedik aklımız sıra....

est.kardeşim sen hakkını helal ed inş...

Gavsım_Sultanım

Beni Benden Aldın Efendim

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Diğer
est kurbanım bizden yana varsa helal olsun inş dua et inş ..Ayrıca kurbanım aciz bir kul işte yi çok beğendik

Üst Alt