Öncelikle hepinize iyi paylaşımlar. İsmim Mustafa Altay. Kdz. Ereğli'den aranıza katılıyorum. Dini bilgim düşük olmasına rağmen özellikle dini konularda paylaşım yapmayı çok severim. Dinimizi yaygınlaştırmak bizim ilk yapmamız gereken iş. İnşallah sizlerin sayesinde bizlerde daha fazla bilgiye sahip oluruz ve her geçen gün dinimizi daha da yaygınlaştırırız.
Daha başka dini sitelere de girdim ama yeniden doğuş çok farklı göründü bana.
Bu foruma biraz kendimi geliştirmek için katıldım. Bizim de küçük de olsa alapli.biz adında yerel bir forum sitemiz var. Burda da dini konuları paylaşmaya çalışıyorum.
Etrafımdaki kişilere baktığım zaman 23-24 yaş öncesi dini konuda çok cahil olan insanların arasında kalmışım ama şimdi hep dini bilgisi yüksek kişilerin arasında biriyim ama geride olmam beni çok rahatsız ediyor. 5 vakit namazımı kılmaya çalışıyorum ama bu zaten bizim görevimiz. Asıl önemlisi toplulukta bir konu açıldığında, fikir sahibi olamadığım konulara cevap verememek zor geliyor. Sizlerden ricam bana birazcık yardımcı olmanız. Bir kişi kazanmak bin kişi kazanmaktır.
Şimdiden herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
Daha başka dini sitelere de girdim ama yeniden doğuş çok farklı göründü bana.
Bu foruma biraz kendimi geliştirmek için katıldım. Bizim de küçük de olsa alapli.biz adında yerel bir forum sitemiz var. Burda da dini konuları paylaşmaya çalışıyorum.
Etrafımdaki kişilere baktığım zaman 23-24 yaş öncesi dini konuda çok cahil olan insanların arasında kalmışım ama şimdi hep dini bilgisi yüksek kişilerin arasında biriyim ama geride olmam beni çok rahatsız ediyor. 5 vakit namazımı kılmaya çalışıyorum ama bu zaten bizim görevimiz. Asıl önemlisi toplulukta bir konu açıldığında, fikir sahibi olamadığım konulara cevap verememek zor geliyor. Sizlerden ricam bana birazcık yardımcı olmanız. Bir kişi kazanmak bin kişi kazanmaktır.
Şimdiden herkese teşekkürlerimi sunuyorum.
ben daha önce uye olmusum üye olacaktım baktım kabul etmedi