Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

^HakikaT^

Ve ellefe beyne gulubihim

Aldığı Beğeniler
93
Takım
Diğer
1385644_594340513959643_201771388_n.jpg

Eski bayramları özledim Galk giyin bayram alışverişine çıkıyoz diyen babamı ters giydiğim terliklerimi özledim . Pazara gittiğimde içimde oluşan kaybolma korkusunu özledim aldığımız giysileri akşam başucuma koyup onların sevinciy...le uyumayı özledim . Sabah uyandığımda mutfaktan gelen çay bardaklarının sesini özledim sabah arkadaşlarımla kapı kapı dolaşmayı poşet de bissürü şekerimin olmasını özledim bayram harçlıklarımla bakkala koşa koşa gitmeyi özledim . Ben mutlu olmayı özledim eski bayramları özledim ....

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Bende özledim hemde cok

Tesekkürederim

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Özlenmezmi hic birde rahmetli babaannem ellerimize kina yakardi sabahi zor ederdik:(
Cenab-i Hak razi olsun kardesim etkileyici bir paylasimdi tesekkürler
Selam ve Dualarimla.......

tecelli

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
408
anacıgımın bizi bahçede bekleyisini biz altı kardes bir araya gelince evimizin curcuna halini hele hele rahmetli babacıgımı n ben çatıya bari çıkayım deyisini kısacası eski bayramlarımızı çok özledim

^HakikaT^

Ve ellefe beyne gulubihim

Aldığı Beğeniler
93
Takım
Diğer
eskiye dair ne varsa özler olduk nesillerimiz kıymet verdiğimiz değerleri saniyelerde yok ederken bizler sadece bakar olduk.Mevla sonumuzu hayır ede.

fatmabeyza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
716
Bende özledim
Bayram sabahının gelmesini annemin kuzuneli sobada mis gibi ekmekleri kızartışını patatesleri pişirip önümüze koyduğunu bizim onları yedikten sonra
evleri bayramlaşmak için dolaştığımızı bize para çorap mendil verişlerini {kızlara pembe erkeklere mavi } tabi yanında şeker ve çikolata birde yüzlerinde gülümseme vede dua edişlerini...
Bende özledim

YaRêN

GüIefşaN

Aldığı Beğeniler
11,197
Takım
Galatasaray
Köyde yine eski bayramların tadı var şehirde hiç yok normal bir günmüş gibi geçiyor:(( Ben eskiyi eski bayramları özledim...:(

Etkileyici paylaşımın için Rabbim ebeden razı olsun kardeşim teşekkürler....

Üst Alt