Eskiler Yemekle Oyun Olmaz Der Ama...
aydilge Bana Seni Gerek ,Seni !. Üyelik Tarihi 8 Ocak 2008 Mesajlar 1,867 Aldığı Beğeniler 12 Konum Tokat'ta doğdum,Bursa'da doydum... Takım Galatasaray 5 Nis 2009 #1
sümeyya SüKuT Üyelik Tarihi 7 Nis 2007 Mesajlar 4,648 Aldığı Beğeniler 39 Konum Bursa-Tokat Takım Galatasaray 6 Nis 2009 #2 bacım link açılmıyo ama bende
*_NaZLı_* (*_BABASININ_KIZI_*) Üyelik Tarihi 6 Mar 2009 Mesajlar 3,502 Aldığı Beğeniler 2,357 Konum AfyonKaraHisar Takım Diğer 6 Nis 2009 #3 Bendede lİnk yok yada resİm artikim neyse bİ İlgİlenİrmİsİn can bacisi...Şİmdİden teŞekkÜrler...
aydilge Bana Seni Gerek ,Seni !. Üyelik Tarihi 8 Ocak 2008 Mesajlar 1,867 Aldığı Beğeniler 12 Konum Tokat'ta doğdum,Bursa'da doydum... Takım Galatasaray 6 Nis 2009 #4 Artık bendede açılmıyo bacım...denedim ama olmadı...Pek bilgim yok bu konularda...Bilgisi olan kardeşlerim ilgilenirlerse sevinirim...
Artık bendede açılmıyo bacım...denedim ama olmadı...Pek bilgim yok bu konularda...Bilgisi olan kardeşlerim ilgilenirlerse sevinirim...
*_NaZLı_* (*_BABASININ_KIZI_*) Üyelik Tarihi 6 Mar 2009 Mesajlar 3,502 Aldığı Beğeniler 2,357 Konum AfyonKaraHisar Takım Diğer 6 Nis 2009 #5 aydilge' Alıntı: artık bendede açılmıyo bacım...denedim ama olmadı...pek bilgim yok bu konularda...bilgisi olan kardeşlerim ilgilenirlerse sevinirim... Genişletmek için tıkla ... sorun dİİl canin saĞolsun...
aydilge' Alıntı: artık bendede açılmıyo bacım...denedim ama olmadı...pek bilgim yok bu konularda...bilgisi olan kardeşlerim ilgilenirlerse sevinirim... Genişletmek için tıkla ... sorun dİİl canin saĞolsun...