Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059

yanımda yokken sen bende varsın, yanımda varken ben sende yok oluyorum.

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray

Kara haber tez duyulur unutsun beni demişsin Bende kalan resimleri mektupları istemişsin Üzülme sevdiceğim bir daha çıkmam karşına Sana son kez yazıyorum hatıralar yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır canı Ben nasıl unuturum seni can bedenden çıkmayınca Kurumuş bir çiçek buldum mektupların arasında Bir tek onu saklıyorum onu da çok görme bana Aşkların en güzelini yaşamıştık yıllarca Bütün hüzünlü şarkılar hatırlatır seni bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır canı Ben nasıl unuturum seni can bedenden çıkmayınca Kırıldı kanadım kolum ne yerim var ne yurdum Gurbet ele düştü yolum yuvasız kuşlar misali Selvi boylum senin için katlanırım bu yazgıya Böyle yazmışsa yaradan kara toprak yeter bana Unutma ki dünya fani veren Allah alır canı Ben nasıl unuturum seni can bedenden çıkmayınca

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray

Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı
Sen benim eş ruhumsun
Unutmuş olsan hissederdim
Unutmuş olsan yanımda durmazdı her sabah hayalin
Seni görmek için geri geldim
Sen gideli çok olmuş
Nereye gidersen git
Çantanda bir resmim aklında gülüşüm olsun
Ben seni gerçekten sevdim
Bitmez demiştim bitmedi

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Kalır adımızla bir sokak duvarında Bir ağaç kabuğunda, bir takvim kenarında Kalır bir çiçekte bir defter arasında Bir tırnak yarasında bir dolmuş sırasında Kalır bir odada bir yastık oyasında Bir mum ışığında bir yer yatağında Aşk hiç biter mi, aşk hiç biter mi

Üst Alt