Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
Esma-ül Hüsna; şu sıkıntıya, falanca belaya veya isteklere karşı belli sayıda okuyup, bir şeylerin gerçekleşmesini beklemek için değildir.
-- Insan kalbinin direnişinden ibarettir.
Kalp özgürdür. Elimizi dilimizi bağlasalar da kalbimiz özgürdür.
-- Insani kurtaracak olan, namazı orucu değil, inancı, tövbesi ve mahcubiyetidir.
-- Din borçluluk bilincidir.
-- Insanın geçmişi ve geleceği ile hayalleri vardır. Insan geçmiş ve gelecegi arasındadır. Şimdiki bizi oluşturan geçmişimizdir.
-- -- Dünyaya sığmaya çalışmayın. Insanın kendini yeryüzüne sığdırmaya çalışmayı insana zulümdür.
--
Senai DEMIRCI
Esma Terapisi
Konulu söyleşi

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
Esma-ül Hüsna; şu sıkıntıya, falanca belaya veya isteklere karşı belli sayıda okuyup, bir şeylerin gerçekleşmesini beklemek için değildir.
-- Insan kalbinin direnişinden ibarettir.
Kalp özgürdür. Elimizi dilimizi bağlasalar da kalbimiz özgürdür.
-- Insani kurtaracak olan, namazı orucu değil, inancı, tövbesi ve mahcubiyetidir.
-- Din borçluluk bilincidir.
-- Insanın geçmişi ve geleceği ile hayalleri vardır. Insan geçmiş ve gelecegi arasındadır. Şimdiki bizi oluşturan geçmişimizdir.
-- -- Dünyaya sığmaya çalışmayın. Insanın kendini yeryüzüne sığdırmaya çalışmayı insana zulümdür.
--
Senai DEMIRCI
Esma Terapisi
Konulu söyleşi

Fazlasıyla lüzumlu bir paylaşm oldu kardeşim...ömrünüze bereket inşAllah

Bilhassa telefonlara böylesi mesajlar→
Şu kadar esma
salavat

.
.
oku şu kadar kişiye gönder...okursan şöyle olur böyle olur gibi hatta okumazsan iyi olmaz
senin için gibi saçma sapan vaadler mecburiyete sokup inancı sömüren zihni bulandıran iletiler düşmekte

Çok kez birbirini tanımayan benim bildiğim kişilerden ayrı şehir hatta ülkelwrden gelen mesajlara cevap epeyce yazdım:) hala anlamayıp devam edenlere izahı bıraktım:)

bidat/lar →inancımızın öz/ünü sömüren en büyük bela

ALLAH için çok değil azcık düşünelim vicdana soralım gayrı
Uyanalım ves selam

:gul:

turangida

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14,607
Takım
Galatasaray
Fazlasıyla lüzumlu bir paylaşm oldu kardeşim...ömrünüze bereket inşAllah

Bilhassa telefonlara böylesi mesajlar→
Şu kadar esma
salavat

.
.
oku şu kadar kişiye gönder...okursan şöyle olur böyle olur gibi hatta okumazsan iyi olmaz
senin için gibi saçma sapan vaadler mecburiyete sokup inancı sömüren zihni bulandıran iletiler düşmekte

Çok kez birbirini tanımayan benim bildiğim kişilerden ayrı şehir hatta ülkelwrden gelen mesajlara cevap epeyce yazdım:) hala anlamayıp devam edenlere izahı bıraktım:)

bidat/lar →inancımızın öz/ünü sömüren en büyük bela

ALLAH için çok değil azcık düşünelim vicdana soralım gayrı
Uyanalım ves selam

güzel açıklamalarınız ben ziyadesiyle teşekür ederim,Rabbim razı olsun

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
EyvAllah kardeşim
Aminnn cümlemizden

Üst Alt