Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
ESSELAMU ALEYKÜM Bismillahirrahmanirrahim,
Elhamdülillahirabbilalemin .sana sonsuz şükürler olsun Allahım bizleri hiç yoktan var ettiğin varlığınla haberdar eylediğin için Elhamdülilllah Allahım kalplerimizi islamın nuru ile doldurduğun kafirlerin gurubundan eylemediğin için Elhamdülillah,, bizleri sana layık kul eyle ameli salihlerden razı olduğun kullardan eyle Allahım..
İlahi YaRab bizleri başka kavimlerde yaratabilirdin ama biz kullarını hz Muhammed s.a.v. in ümmetinden olma şerefini verdiğin için Elhamdülillah bizleri hz Muhammed s.a.v. ümmetliğinden ayırma resulün şefeatına nail eyle Allahım..
Allahım biz kullarına türlü türlü nimetler verdin en büyük nimet sağlığımız azalarımız Elhamdülillah onun şükrünü yerine getiren kullardan farz olan ibadetleri tam vaktinde huşu içinde yapabilmeyi nasip et..Allahım..
Allahım sana inandım sana güvendim.
Allahım Benim maksadım sensin, aradığım ise senin rızandır ... Benden üzüntüyü, düşünceyi ve hüznü gider ey Rabbim
Rabb’im sana emanetiz.
Bizi kendi halimize bırakma.
Bizi zalimlerin eline bırakma.
Kendi nefsimizden de, kullarının şerrinden de sana sığınırız.
Bizi yalnız bırakma.
Allahım biz ümmet-i Muhammedi bir araya getir,
Bükülmüş belimizi doğrult ve bize güç ver..Gönüllerimize birlik ve beraberlik ruhu koy..Bizi katından bir ruh ile teyid eyle..
Allahım Seveceğin ve razı olacağın işleri yapmaya bizleri muvaffak eyle.
Ey Rabbim bizlerden razı olacağın amelleri işlettir ..bizleri sev sevindir sevdir cümle kaainata ...
bizleri kulluğundan resulün ümmetliğinden ayırma Allahım..
Allahümme salli ale seyyidina Muhammediv- ve ala alihi ve sahbihi Ecmain..
ALLAHU TEALAYA EMANET OLUN..HAYIRLI AKŞAMLAR..
.

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aleyküm Selam
Aminnnn Ya Rabbel Alemin
Cenab-i Hak razi kardesim emegine rahmet ömrüne bereket tesekkürler
Selam ve Dualarimla.....

dilsitan