Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Esselamu aleyküm dostlar siz hangisini seçerdiniz ?
Hepsini seçme şansınız yok sadece birini !.
1*İnsan severse sevilirse adaletli olan o Rabbim muhabbetini bahşetsin demek aranızdaki muhabbet bozulmasın demeli ..
2*-Sevmeden sevilmek o insanın ruhunu okşar ama tıpkı fazladan gelen mülk gibidir nereye koyacağını bilemez ama mecbur kabul eder.Allahım seni herdaim sevdirsin dostların yarenlerin bol olsun..
3*-Sevilmeden sevmek en zor olanıda o çok can yakar için acır yanmada bulur dermanı..ama cömert olanın işidir almadan vermek nefsine uymadan Allah için sevmek ..
Sevdiği için hayır duası etmek işte başarırsa dua etmeyi o melek demektir..Eğer ki insan Allah için severse Rabbimde o kulunu çok sever ve mükafatlandırır iki cihandada ..
Allahım bizleri mükafatlandırsın..sevilmeden sevilmeyi bahşetsin.Yunus emrenin dediği gibi: "yaratılanı yaratandan ötürü sevmek gerek aşk ile yanmak yanıpta pişmek gerek kalp ilede dil ilede ALLAH demek gerek.."

Yağmurlar yağıyor melekler yer yüzünde Rabbim rahmetini sunmuş bizlere ..
Sevilmeden sevmek almadan vermekmiş meğer hak edene vermek adalet imiş..hak etmeyeni sevmek cömertlik miş.
Allahım bizleri hakkıyla kul olsak ta sevdi olmasakta Allahım öyle cömertki..
Allahım bizleri sevginle aşkınla doldur yüreklerimizi sen bizleri gaflete düşürme .
Allahım sen sev dedinya sevdim karşılıksız sevdim yarattığın cümle canlıyı ayırmaksızın iyi kötü demeden sevdim ..
Allahım yarattığın hayvanları kuşları dağları taşları onlarıda sevdim ..Geceni gündüzünüde sevdim sen sev dedinya emrin diye sevdim..,
Allahım beni bana bırakma nolur, gönlümü ziyanlara uğratma senden başka sevda koyma gönlüme,gaflet ile dua eden kulundan eyleme..
Allahım affet affet cümle kainattaki kullarını hidayete erdir senin sevdiğin kul eyle..
Allahım kalbimde sen zikrimde sen aklımda sen ol.. Korkarım ya seni anmazsa kalbim diye ya dillerim seni anmazsa isyan eder diye korkarım Allahım ..Beni isyanlarda bırakma..
Allahım bizleri esirge koru bağışla rahmetinle muamele eyle muhabbet ile baktığın kul eyle..
Allahım kalbimizden iman dillerimizden kur-anı eksik etme..her daim seni anmayı kalpleri diri olan kul eyle..

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aleyküm Selam
Aminnnnn Ya Rabbel Alemin
Emegine paylasan o güzel yüregine saglik can kardesim yürekten tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun herdaim
Selam ve Dualarimla......

uhibbu