Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Esselamu aleyküm... hayır üzre olun dostlar
Ben beddualıyım babamdan ben beddualıyım anamdan ..
Hani derlerya ana baba duası al diye bende hayır duası aldım..
Nasılmı babam ah fatımam Allah senin gönlünü dolu ede ama kucağın hep boş kalsın senin canını tanrı alsın eğerki gönlünü birilerine kaptırırsan ahirette iki elim yakanda olsun onu bilesin..!
Anamsa daha merhametli dua eder diğer evlatlarına Allahım kızlarımı oğullarımı hanelerini cennet gibi huzurlu et evlatlarını itaatli eşlerini muhabbetli et onları iki cihandada sıkma onları iki cihandada cennetini ver..kızım fatımaya gelince Allahım onuda oğlundan gün göster ona muhtaç olsun..babamsa diğer evlatlarını kimseye muhtaç olmamaları için dua eder..
EVET KARDEŞLERİM BENİM ATAMDAN ALDIĞIM DUALAR..FADİKHATUN..
Bana göre en güzel dua Allahım seni secde-i rahmana kavuştursun Resulullah efendimize komşu eylesin.yüreğimizi sevgisiz merhametsiz bırakma ya Rabbim..
Allahım bizlere sağlık sıhhat afiyet hanelerimize huzur gönüllerimize ferahlık nasip et..
Allahım atamızdan daha güzel hayır duaları almayı nasip et
Allahım bizleri mahşerde beratı eline verilenden Resulullah efendimize komşu olmayı nasip et..
Allahım bizler senin rızana talibiz bizleri senin rızana kavuşturacak ameller işlettir..
Allahım nasılki hz Ebubekirden razı olduysan bizlerdende razı ol iki cihandada müttaki kullardan selam ile karşılanan eyle..
Allahım evlatlarımıza dostlarımıza en güzel dualar ile dua edelim .
Allahım bana hayırlı ölüm hayırlı yaşam nasip eyle son nefeste senin adını zikretmeyi namazda secdede ölümü nasip et..
Korkarım Allahım senden isminden başka söz söyler dillerim diye ne olur Allahım iman ile sevdiğin kullar gibi dilimde kuran ile canımı al..

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aminnnn,Aminnn
Cenab-i Hak razi olsun insaAllah kardesim...

Üst Alt