Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Firak-i Nigah

~ Ya Bâkî Entel Bâki ~

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Aleyküm Selam Hoşgeldiniz abicim
Hidayet yolculugunuzu Allah mübarek kılsın,daim olsun inşallah :gul:

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Aleykümüsselam kardeşim.Aramıza hoş geldin.Üyeliğin hayırlara vesile olsun.Rabbim bundan sonraki hayatınızda imanın nurunu üzerinden eksik eylemesin kardeşim.
Selam ve dua ile..

Fatıma Tüz Zehra

(Z)ama'n/sız...!

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Diğer
Muammer abimizin Viranşehir ilçesinde yaptığı sohbet cd sinde; kızım ankara'da trafik kazasında hakk'a yürüdü değince internetten bir arama isteği oluştu içimde kısmet bu ya bu site çıktı karşıma biraz içeriğine baktım hoş bir site hemen üye oldum, Ben 25 yaşındayım bu yaşa kadar yemediğim halt kalmadı desem yeridir Rabbim affetsin imanım o zamanda vardı fakat şeytanı sinemden bir türlü atamıyordum, Şu son iki aydır güzel şeyler yapma çabasındayım inşallah, ve şunu anladımki yürekte şeytanın yer bulamaması sürekli olarak Allah CC adının taze kalmasıyla oluyor. İnşallah yüreklerimizden Allah CC nuru, peygamber efendimizin sevgisi ve Kuran-ı kerim ışığının sönmemesi ümidiyle sizlere merhaba diyorum...

Ve Aleyna Aleykm Selam...

Hoş geldiniz Kardeşim.

Üyeliğinizin hakkınızda hayırlara vesile olması temennisi ile...

Rabbim biz kullarını hidayete erenleden eylesin inşALLAH...

Üst Alt