Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*sümeyye*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
İnsan, umum mevcudat içinde ehemmiyetli bir vazifesi, ehemmiyetli bir kabiliyeti olsun da, İNSANIN RABBİ DE İNSANA BU KADAR MUNTAZAM SANAT ESERLERİYLE KENDİNİ TANITTIRSA, buna karşılık İNSAN İMAN İLE ONU (C.C.) TANIMAZSA;

Hem BU KADAR RAHMETİN SÜSLÜ MEYVELERİYLE KENDİNİ SEVDİRSE, buna karşılık İNSAN İBADETLE KENDİNİ ONA (C.C.) SEVDİRMESE;

Hem BU KADAR BU TÜRLÜ NİMETLERİYLE , SEVDİĞİNİ ve RAHMETİNİ ONA GÖSTERSE, buna karşılık İNSAN, ŞÜKÜR ve HAMD İLE ONA (C.C.) HÜRMET ETMESE, CEZASIZ KALSIN, BAŞIBOŞ BIRAKILSIN, O İZZET, GAYRET SAHİBİ ZAT-I ZÜLCELAL BİR CEZA YERİ HAZIRLAMASIN?

Hem hiç mümkün müdür ki,

O RAHMAN-I RAHİMİN (Sonsuz şefkat ve merhamet sahibi Rabbimizin) KENDİNİ TANITTIRMASINA karşılık, İMAN İLE TANIMAKLA;

ve SEVDİRMESİNE karşılık İBADETLE SEVMEK VE SEVDİRMEKLE;

RAHMETİNE karşılık ŞÜKÜR İLE HÜRMET ETMEKLE MUKABELE EDEN MÜMİNLERE BİR MÜKAFAT YERİ BİR EBEDİ SAADETİ VERMESİN?..

hakan_48

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Allah razı olsun efendim de yazılar okumak bi hayli zor nerdeyse gözlerimiz bozulacaktı

*sümeyye*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : hakan_48
ALLAH razı olsun efendim de yazılar okumak bi hayli zor nerdeyse gözlerimiz bozulacaktı

haklısınız

fakat inş. ekleyecegım dıger konularada dıkkat etmeye calışacagım..

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun..
Arka fon rengini degiştirdim bu şekil daha iyi isterseniz yazıyı mavi yapabiliriz..

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
yüreğine sağlık.ALLAH razı olsun.

MEVLAM şehid olan Hz.sümeyye r.a ya cennet komşu eylesin..

*sümeyye*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : onur
ALLAH razı olsun..
Arka fon rengini degiştirdim bu şekil daha iyi isterseniz yazıyı mavi yapabiliriz..

sayende RABBIM senden de raı gelsın inş.

bole daha ıy ewt tşk. ler güzel kardesım

Üst Alt