Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
zaten listenin yarisini kiz tarafi aliyor :lac: hep ceyizlik esya :D

Yani bu demek oluyor ki, erkek tarafı yaklaşık 30-35 bin lirayı gözden çıkacak. Eh iyi bari. Evlendikten sonra da mobilyaları beyaz eşyaları yeriz ne yapalım :BangHead::Smiley (6)::Smiley (6):

-Hira-

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,698
Yani bu demek oluyor ki, erkek tarafı yaklaşık 30-35 bin lirayı gözden çıkacak. Eh iyi bari. Evlendikten sonra da mobilyaları beyaz eşyaları yeriz ne yapalım :BangHead::Smiley (6)::Smiley (6):

ilk yastik yorgandan baslayin bence hem hazmetmeside kolay olur :D
daha sonra beyaz esyalara gecersiniz :Smiley (119):

Hayirlisi olsun cümle bekarlar icin insaAllah ;)

CeyliN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Beşiktaş
Ben 31 yaşindayım ve 11 yıllık evliyim evlendiyimde bu listedekilerin çoğu yoktu evlilikte birinci kural doğru insanı bulmak gerisi boş ben çok şükür bu eşyaların coğunu eşimle birlikte calışarak kazanarak kendi alın terimizle aldık yani kısaca eşya şu bu hepsi boş yeterki huzur olsun mutluluk olsun elhamdurillah ben ona sayibim umarım bekarlarda öncellikle doğru kişiyi bulurlar evlilik cidden şans işi isterseniz yatınız katınız herseyiniz olsun huzur olmayınca kıymeti yok bence..

-Hira-

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,698
seylan umarim ceylin ablanin yorumlari yüregine bi parca su serpmistir (:

tecrübelerini yazdigin icin tesekkürler abla :) :gulver:

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
İşin espirisi bir tarafa, çok şükür korkumuz yok Evel Allah. Zaten bir şeyin dört dörtlük olmasını beklersek daha çok bekleriz. Ceylin Hanımın da dediği gibi ilk etapta 4'te ikisi veya üçü olur daha sonra da 4'te dörde çıkarmaya çalışılır. Yinede dört dörtlük olmaz. Bunlar olayın maddi boyutu.

Çok şükür ki, hayatımızı madde eksenli yaşayan robotlaşmış insanlar gibi yaşamıyoruz. Bizler için asıl önemli olan evlilikteki manevi boyut. O boyuta ulaşabildikten sonra gerisi pek mühim değil. Kişinin eşi kanaatkar biriyse sorun pek olmaz. :)

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
:) komedisiniz ya:) bana öyle bir kadın gerekki öle listeyle misteyle çıkmayacak karşıma: icabında tencerede yapacak kapağında yiyecek.. hem bu kadar şeyi evlenmeden aldıktan sonra evlenince neyle uğraşçaz..:) asli ihtiyaçları aldıktan sonra gerisi hikaye:)

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
inşallah öyle biri çıkar karşına durabey pek sanmıyorum ama tencerede pişirsin kapağında yesin ....

Üst Alt