Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Evlenme teklifi sence..

Sevdim seni kız.senin için cehennemde yanmaya razıyım..seni ömrümün son anına kadar başımda taşımaya razıyım..seninle namaza niyet eder gibi Rabbimin farz olan emrini işlemeye..emanetini korumaya cennet hediyesi bilmeye yeminler ettim .
ya sen..
Ya sen varmısın benle bu yolda yürümeye..
Ne dersin..
Eğerki kabul etmezsen. Seni Rabbime anlatır.Resulullah efendimize şikayet ederim ..kaçarın yok unutma iyi düşün....
.....
........................................................
Ben gül goncasıyım..ailem nazar değer diye saklı büyüttü..ne olur benim yüreğimi ömrümü ziyan etme..en az onlar gibi beni Sevgin saygın muhabbetin hoş görünle davranırmısın?
Kalpleri birbirine ısındıran Allahım..sevdiği razı olduğu kulu ile birleştirsin..Rabbime ulaşmak rızasının yolu senden geçiyorsa razıyım.yeterki yolun sonunda Allahımın rızası resulullahın şefeati olsun..
Seni islamın örtüsü ibadetim.der..
hizmetim kabeyi tavaf sanır. Yüzüne her baktığımda gözüme nur kalbime nur..sesini duyduğum an ferahlığım .cennetim olursun..
Ne gençlikte ne yaşlılıkta..Rabbim bizi birbirimize karşı mahcup etmesin....

Rabbim seni korusun..düşmanına karşı güçlü ömrünü bereketli..etsin.efendim bilir muhabbetin sevgin daim olsun.dualarım iyi dileklerim seninle olsun..

Sence olurmu öğüt...

Evlenecek olan gençlere öğüt olsun. Derim ..

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
bu nazlar , niyazlar muhattabını bulur inşallah diyelim :)

Ellerine sağlık ablam..Allah razı olsun :gulver:

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cenab-i Hak razi olsun kardesim paylasan yüregine bereket tesekkürler
Selam ve Dualarimla.....

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Uhibbu
Geceler.Kardeşlerim çok teşekkür ederim.. Rabbim okuyan gözlerinize dillerinize zeval vermesin Rabbim sizleri korusun gözetsin
Rabbim gül bahçesine girenler ya gül olur yada gül kokarmış..Rabbim ömrünüzü gül ağacı yaşamınızı hanenizi misklere bezendirsin.. huzura gark dostlarınızıda gül bahçesi etsin..
Rabbim bizleri layıkıyla kulluğu eda eden kılsın...Rabbim bizleri rızasına kavuşan müttaki kul etsin..

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
amiiiinn
Fadik ablam ..Allah ebeden razı olsun..
Sırf duanı almak için senin yanına gelinir :sevindik:
Daha fazlası seni bulsun inşallah.. :gul:

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
amiiiinn
Fadik ablam ..Allah ebeden razı olsun..
Sırf duanı almak için senin yanına gelinir :sevindik:
Daha fazlası seni bulsun inşallah.. :gul:

seni Rabbim ne kadar güzel ve iyi yaratmış yüreğinse sevgi dolu çoook zengin bir insansın.. yüreği sevgi dolu iyilikte yarışan güzel kanaatkar insanlar dünyanın en zenginidir..
Rabbim ismini saidlerden yazsın bir dahi silmesin orda ismin baki kalsın. sevdiği razı olsuğu kullar arasında kılsın..Rabbim kulunu sever razı olursa cümle kainat ona köle olur....Rabbime emanet ol kardeşim..varlığın kardeşliğin dostluğun için çok teşekkürler..

Üst Alt