Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

21HÜSEYİN21

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
:gul:ARKADAŞLAR EVLİLİK KADERMİDİR YANİ İYİ BİRİYLE VEYA KÖTÜ BİRİYLE EVLENMEK ALIN YAZISIMI BUNDAN KAÇIŞ VARMI EŞ SEÇİMİ YAPILIYOMU YOKSA EVLENECEĞİN KİŞİ ÖNCEDEN BELİRLENMİŞ İYİ VEYA KÖTÜ ONUNLA EVLENİLİR..

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Bence biraz kaderse birazda kendi elimizde olan birşey.Hz.ALİ'nin bir sözü vardır ben çok severim bu sözü derki ;SEÇMESİNİ BİLMEYENİN ŞİKAYET ETMEYE HAKKI YOKTUR .Diye önemli olan bir insanın güzel ahlaka sahip olmasıdır .

ozan

Siyah Sancak

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Diğer
secım bıze ait ama taıkı hangısını secegımımız bilinir..ALLAH hepimize hayırlı evlilikler nasip etsin...

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın...
Amin... ecmain...

beyazgül

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
kardeşim RABBİM yardımcın olsun

rosered2qf6fn867ap9ee6kxp0.gif

21HÜSEYİN21

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ARKADAŞLAR BENİM ŞÖYLE BİŞEY DİKATİMİ ÇEKTİ SORULAN SORULARA VERİLEN CEVAPLAR HEP Bİ GÖRÜŞ ÇERÇEVESİ İÇERİSİNDE YANİ BENİM BİLDİĞİM KADARI İLE SENİN BİLDİĞİN KADARI İLE.....BU ŞEKİLDE KİŞİNİN YANLIŞ BİLGİLENDİRİLMESİ KAÇINILMAZ Bİ DURUM O HALDE VERİLEN CEVAPLARDAN DOĞRU OLANINI NASIL ANLAYABİLİRİZ...SİZLERLE BU DURUMU PAYLAŞMAK İSTEDİM

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Sana arkadaşımın yaşadığı bir olayı anlatayım...

İşyerinden bi arkadaşım ehli iman sahibi düzgün biri...evleneceği insanın ehli iman sahibi,dinini bilen,hakkıyyla yaşayan ailesine eşine bu cercevede sahip cıkan vs...hep dua ederdi duası hep bu oldu...sonra aynı istediği gibi bir eş nasip etti mevlam dualarını kabul etti...sonra öğrendiki eşi çok farklı hayatı olan dinini bilmeyen çok ayrı bir insanmış...bir gün yolculuk yaptığı otobuste kulağında volkmen şarkı dinliyomuş nasıl olduysa o an cok farklı bir ruh haline girmiş içinde garir bir duygu oluşmuş ve kendini anlamya dinini anlamya çalışmış...başarmış eşinin duasını almış :) yani demek istediğim bu konuda ailemerin fikri tam bilmiyorum ama benim bilidğim insanın doğacağı gün, öleceği gün ve evleneçeği kişi değişmezmiş...ama bunuda dualarla değiştirebiliyoruz..tıpkı bu arkadaşımın yaptığı gibi :) Duaların ehhemiyeti büyük...Rabbim herkese hayırlı imanlı,şuurlu eş nasip etsin...aminnn!

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
iste duanin gucu ...

tesekurler bu hikayeyi bizimle paylastigin icin ...
gercekten etkileyici ..

Üst Alt