Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
<<<<<<<<<<<<<<<<<EVLILIK<<<YEMINI>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

1442508474_ec138e8196.jpg

Biz ikimiz birbirimizi sevdik.Biz ikimiz birbirimizi sectik..Biz ikimiz birbirimize es olduk..
Biz ikimiz yolcuyuz.Hayat yolunu birlikte adimlamaya soz verdik..Yokuslari da,inisleri de beraber yuruyecegiz.
Mutluluklari da,huzunleri de beraber karsilayacagizz.
Bizim icin iyi yolculuk duasi edin...
10835iw6.jpg

Biz ikimiz yoksuluz.Baska herkesi terk edip birbirimizi tercih ettik..Baska herseyi birakip askimiza razi olduk.
Birbirimize verdiklerimizle zenginlesecegiz.Bizim icin bereketli kazanc duasi edin..

Biz ikimiz oksuz ve yetimiz.Annelerimizi ve babalerimizi birakip da geldik.Anne ve babamiz cogu kez yanimzda omayacaklar.Birbirimize sefkat edip birbirimizi sevindirecegiz.Bizim icin teselli duasi edin....

Biz ikimiz kor ve sagiriz.Birbirimizden baskasini gormeyecek gozlerimiz.Kulaklarimiza baskalarinin fisiltilari erismeyecek.Birbirimize goz kulak olacagiz.Bizim icin hayir duasi edin..

Biz ikimiz evliyiz.Aski oldurmak icin paylasacagiz hayati.Kalplerimize gizli kapilar acilacak evliligimizle.Birbirimizi daha cok sevecegiz bundan boyle.Bizim icin mutluluk duasi edin....

evlilik.jpg

evli çiftlere mutluluklar diliyorum.. Bekar kardeşlerimede hayırlı kısmetler diliyorum

alıntı

menzil_gülü

Ne Mutlu Müslüman olana..

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Fenerbahçe
Rabbim c.c razi olsun abi,emegine saglik....eee bizde aminn diyoruz:)))

LeyL

Bismihû

Aldığı Beğeniler
4
bu güzel paylasim icin Allah razi olsun
Rabbim evli kardeslerimizin arasinda sevgi saygi ve muhabbeti artirsin, evli olmayanlarada hayirli bir es nasip etsin

masiva

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Fenerbahçe
allah razı olsun emeğine sağlık

ebruu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
evli çiftlere mutluluklar diliyorum.. Bekar kardeşlerimede hayırlı kısmetler diliyorum...
amin.
paylaştığın için teşekkürler.

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
allah razı olsun eline emeğine sağlık bu güzel paylaşımı yazan ellerinden öpüyorum abi

semerkand ve leyl kardeşlerim o güzel duanıza canı gönülden tüm kalbimle aamiiinnn amin amin diyorum.tez zamanda inşallah duanız kabul olur.:):) :ok:.

sehidan5slkh5lf9hz2.gif

Üst Alt