Toplumun en kucuk en anlamli mihank tasidir evlilik... evlilikte olmasi gereken en onemli tercihler sunlar olmali...ahlak , edep, huy, caliskanlik ve din(iman)...aranan en onemli ifade ise saygi olmaliydi sevgi ise bunlar hepsi birden olunca olusan birseydi sanki...haifazama bu boyle yerlesti ve ben bunu ne alisa gelmis tv dizilerden nede suan ki ulastigim zaman diliminde gorduklerimdi tam tersi gormediklerimdi gorduklerim suana kadar bi kabustu cunku.. cogunlugu menfaata dayali evliliklerdi ve menfaat devam ettikce birbirine katlanan iki bireydi her cift sanki.. para yakisiklik veya guzellik bi nimettir, kadinda ve erkekte olan, eger guzel edep ve iman varsa sayet kutlamak gerek.yoksa koskoca unlem..dirdirci erkek ve kadinlarin ulasigi nokta ordek vak vak lamasi gibidir ses cikar hedefe ulasilmaz....dogru kelimeler cekerek duzgun cumleler kurmak zorda olmasa gerek...kusurlar ortucu olunmali ciftler arasinda saygiyla yanlislar duzeltilmeye calismalidir kanimca, cok soz etmek isterdim SIKMAMAK icin sizleri kisa kesiyorum ...aynayi ic dunyaniza tutun olumlu olun, negatifliklerden, kusur aramadan kacin ve evli cifler birbirinizde hep guzel yanlarinizi odullendirin unutmayinki sizin yetistirceginiz bireyler ancak bu toplumu duzeltebilir siz ne kadar duzgun dogru olursaniz ozaman topluca kazaniriz ne dersiniz
e acar
e acar