Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
5 Yaşındayken Başladı Pc Merakı exx sin..Çocukken bile anormaldi zaten. :D

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Bilgisayarın başından hiç kalkmazdı mamasını bile pc başında yerdi Şekil (a) da gözüktügü gibi.

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Daha Sonra işleri Geliştirdi Tabii İyice Anormal oldu Bakın odayı sega dünyasına çevirmiş.Pehh

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Sonra iyice psikopatlaştı zavallı hayvanlara akıl almaz işkenceler yapmaya başladı..
Yakmak Allah'a mahsustur Sözcügünü hic bilmiyordu ki.. ?(

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Ve Bir gün Pasha Geldi Bu anormal ve Psikopat yasami Tarihin derinliklerine göndermek için.. :D :D

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
:p :pintikam ancak böyle alınırdı,süper bir hayat hikayesi,ama hocamızın henüz haberi olmamış olacak ki cevap vermemiş :p

yasemin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
PASHA SENDEN KORKULUR ABLAM :D
İYİKİ BENİ PEK FAZLA TANIMIYORSUN YOKSA HALİM NİCE OLURDU BURALARDA :D

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Valla kimsenin savaşının arsına girmek istemem ama birşey dikkatimi çekti
şu net olayına en çok merak saran hayvan faremi (ki bizim buralarda büyük fareye cardın denir) baksanıza zavallılar kaç tane fire vermişler böle net olayında yazık ya

( Ama hocmızın yoklugundan istifade edipte bölede yapılmazki buna arkadan vurmak denir ya)

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Orjinal Yazarı TebessüM
şu net olayına en çok merak saran hayvan faremi (ki bizim buralarda büyük fareye cardın denir) baksanıza zavallılar kaç tane fire vermişler böle net olayında yazık ya

( Ama hocmızın yoklugundan istifade edipte bölede yapılmazki buna arkadan vurmak denir ya)

Yok yaa dün ben yokken Pashanın pc sii konusuna nette ne kadar acayip foto varsa yayınlamış ozaman o benim arkamdan vurmuş olmuyormu??

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Orjinal Yazarı PasHa
Orjinal Yazarı TebessüM

Yok yaa dün ben yokken Pashanın pc sii konusuna nette ne kadar acayip foto varsa yayınlamış ozaman o benim arkamdan vurmuş olmuyormu??

öylemi yapmış yapma ya ben görmedim dur hemen bi bakayım

Üst Alt