Yeniden Doğuş

• Konbuyu başlatan ŞEVVAL
  • Başlangıç tarihi
  • 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Ş

ŞEVVAL

Guest

DUYUN SESİMİ YÜCE DAĞLAR
YÜREĞİM İÇTEN İÇE AĞLAR
SANMAYIN Kİ ÜZGÜNÜM DAĞLAR
YÜREĞİM MUTLULUKTAN AĞLAR..

YA PEKİ BU NASIL EXELENCEÇOK ELEŞTİRİYON AMA NEYSE:)BU ŞİİRDE YARIM KALDI ..

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
sanmayın ki derken -ki ba lacının ayrı yazılması gerekiyordu..buna ra men şiir hece sayısı ve uyak bakımından fena de il..zamanla daha iyi olaca ına eminim..çalışmaya devam... ;) :p

Ş

ŞEVVAL

Guest
abi olayı abartmaya başladın o hatayı aceleyle yazarken yapmışım walla...:)ama yinede sa ol güzel eleştirileri için :rolleyes:

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
yok ben abartmıyorum..eleştir dedin ben de eleştiriyorum..keşke benimde şiirlerimi eleştirenler olsa..ama görüyorum ki -ki ayrı yazılmamış..düzeltilmemiş hala :p

Ş

ŞEVVAL

Guest
:D :D :D
şimdi düzelttim...ya aslında düzeltcektimde utandım ya.. ;(

Ş

ŞEVVAL

Guest
yaaaaa... tamam abi varya beni yemin ettircen bidaha şiir falan yazmıcam ha:)şaka neyse ya ucuz yırttım şuanlık bakalım daha ne gibi eleştirilere maruz kalıcam..:)

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
sen şiir yazdıkça eleştirilere hazır olacaksın..öyle hemen pes etmek yok..şiir tadında kalın..yeni şiirler bekliyorum :p

Ş

ŞEVVAL

Guest
zaten yazarım ben..merak etme sen..ama fazla aşırıya kaçma abi eleştirirken tamam mı sonra alınırım falan:)baştan sölim de sonra bana kızma:)

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Sanki burası birebir chat ortamına dönüşmüş...
?(

Üst Alt