Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Ey aşk! Seninle oynuyorlar bu aşksız insanlar!

Bakışlarını uzat bana, seninle bakayım dünyaya... Seninle anlamlaştırayım hayatı, seninle anlam kazansın ibadetlerim...
Bakışlarını uzat bana, ışığınla aydınlansın kör bakan gözler... Sende görsün beni, gözlerim uzakları görebilmeli....
Bakışlarını uzat bana, yüreğimdeki karlar erisin! Bahar gelsin yüreğime, aklar'ım yeşersin! !
Bakışlarını uzat bana, içi gülsün gözlerimin... Bakışlarını düşür sözlerime, aşk d'olsun cümlelerim, aşkla d'olsun yüreğim...

-ellerini uzatma bana ey aşk!
Ola ki; tutamam ellerinden.... Tutamayışım iner yüreğine, kırılırsın en ince yerinde hayatın, küsersin bana...
-Ne olur ey aşk! Dokunma bana....
Sen beynimin dokunuşlarındasın, gülistanında yüreğimin...Ona yakarışlarımdasın... Ne olur ellere düşme..! Ne olur y'ellere bırakma kendini..! Eller bilmez kıymetini, sen hep kal gülistanında yüreğimin ve hep IŞIĞI ol gözlerimin...

İstersen hiç uğrama bana, hiç bilme, hiç tanıma, hiç anlama... Ben seni seviyorum ya! ! bu yeter bana ey aşk..! Güzelsin sen, sevilmek kadarsın...özlemek kadar, hasret seninle anlamlı.. Özlemek senle orantılı... Sensiz yaşanmaz....Sen ölümü kıskandıran tek 'var'sın... İnsanlara ölümü sevdiren ve ölümü bu denli anlamlaştıransın.
ölümsün doğuşlara vesile olan... Ateşsin yüreklerde ve gülsün hovarda ellerde...
Ne olur düşme ellere!
Ne olur kapılma y'ellere! ! !
'Eller kıymet bilmez'...
y'eller savurur seni, düşersin yerlere....
Düşme düşme düşme....
Ben düş'tüm.
Sen düş ol..

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cok güzel etkileyici bir yazi Bayram kardesim emegine yüregine saglik yüregin dert görmesin insAllah
Allah(c.c)razi olsun
Selam ve Dua ile......

Uhuda_Sevdalı

....Sonun Başlangıcı....

Aldığı Beğeniler
21
Takım
Galatasaray
çok güzel bir yazı günlük aşklara inanmam fakat bu gerçek aşkın tanımı olmuş selam ve dua ile

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
İstersen hiç uğrama bana, hiç bilme, hiç tanıma, hiç anlama... Ben seni seviyorum ya! ! bu yeter bana ey aşk..! Güzelsin sen, sevilmek kadarsın...özlemek kadar, hasret seninle anlamlı.. Özlemek senle orantılı... Sensiz yaşanmaz....Sen ölümü kıskandıran tek 'var'sın... İnsanlara ölümü sevdiren ve ölümü bu denli anlamlaştıransın.
ölümsün doğuşlara vesile olan... Ateşsin yüreklerde ve gülsün hovarda ellerde...
Ne olur düşme ellere!
'Eller kıymet bilmez'...
y'eller savurur seni, düşersin yerlere....
Düşme düşme düşme....
Ben düş'tüm.
Sen düş ol..

Yüreğine sağlık bayram kardeş Rabbim razı olsun .

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Teşekkür ederim.Arkadaşlar ecmain inşeallah

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Ne olur düşme ellere!
'Eller kıymet bilmez'...

eyvALLAH Bayram abi... cok güzeL bir payLa$im oLmu$...

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
çok güzeldi be abi
yüreğine muhabbet dua ile
selametle...

Üst Alt