- Aldığı Beğeniler
- 4
- Takım
- Fenerbahçe
ya rabbi günahım çok , lakin senden başkada gidecek bir kapım yok
günahlarımı kabullenerek yanlışlarımı itiraf ederek huzuruna geldim
ben seni affedici ve kullarına merhametli sıfatınla biliyorum
resulun seni bizlere anne babadan misli sayılamayacak kadar daha merhametli diye tanıttı.
bende senin biz aciz kulları affedeceğin umuduyla her gün defalarca ellerimi sana senin sonsuz umit kaynağı kapına açıyorum
günahlarımı kabullenerek yanlışlarımı itiraf ederek huzuruna geldim
ben seni affedici ve kullarına merhametli sıfatınla biliyorum
resulun seni bizlere anne babadan misli sayılamayacak kadar daha merhametli diye tanıttı.
bende senin biz aciz kulları affedeceğin umuduyla her gün defalarca ellerimi sana senin sonsuz umit kaynağı kapına açıyorum
sen ayetinde buyuruyorsunki
"ey haddi aşmış kullarım allahın affından ümit kesmeyin"
biz sana iman ettik habinin s.a.v'i kabul ettik lakin günahlardan bir türlü kendimizi çekemedik tevbe ettik ama yine kapına geldik Ey rabbim
ne olur bizi boş çevirme kapından sen bizi bizden daha iyi bilensin
biz daha yokken sen bizi bilensin hata ve kusurlarımızı bağışla huzuruna kalb-i selim ile gelmeyi nasib et sen herşeyin sahibi ALLAH c.c , biz ise hiç bir şeyi olmayan bir nutfeden yaratılmış aciz bir kuluz.
ne olur allahım bizi kulluğuna kabul et bizleri sana layık bir kul resulune layık bir ümmet olabilmeyi nasib eyle bizden sonraki nesillere güzel eserler bırakmayı nasib eyle
biz daha yokken sen bizi bilensin hata ve kusurlarımızı bağışla huzuruna kalb-i selim ile gelmeyi nasib et sen herşeyin sahibi ALLAH c.c , biz ise hiç bir şeyi olmayan bir nutfeden yaratılmış aciz bir kuluz.
ne olur allahım bizi kulluğuna kabul et bizleri sana layık bir kul resulune layık bir ümmet olabilmeyi nasib eyle bizden sonraki nesillere güzel eserler bırakmayı nasib eyle