Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
normal_Mevlana10.jpg

Ey çiçekleri ilahi aşk ile açan yol!
Sen ne güzel bir yolsun ki sende yürüyen Allahı buluyor.ah birde benim önüme serilsen de ben de yürüsem sende&ben bu aşk için tüm dünyalık sevgimden vazgeçtim.feda ettim uğruna heveslerimi,sevgilerimi.sana gelmek için çaldığım her kapı suratıma kapanıyor fakat ben bunlara aldırmıyorum.biliyorum ki,bir kapı kapanır bin kapı açılır.hem sen de yürümek,senin çiçeklerinden biri olmak,sevgiliye kavuşmak için emek sarfetmek,istemek ve bağlanmak,en önemlisi vazgeçmemek gerekir.emek sarfediyorum,istiyorum ve vazgeçmeyeceğim.inanıyorum,birgün Mevlevi olacağım&

Sana mensup kişileri resmetmek,sevgimi kağıtlara dökmek yetmiyor artık bana.sen de olmak,senle olmak istiyorum,alıyor musun?

Allaha ulaşmak için göüldeki yolda yeterli belki ama benim gönlümde ilahi aşka götüren yolun adı Mevlevilik.be sana vuruldum,ben seni seviyorum.senin her halinin,her tavrının öyle derin manası var ki&ney in iniltisi benim gibi ayrılıktan çağlıyor.bir insanın sevgilisinden ayrılması gibi feryat ediyor sanki..hem zaten ayrılığı anlatmıyor mu ney?semazenlerin hele&nurlanmış tenleri ile tebliği ve tevhidi temsil ediyor,ruhu bedenden ayrılıp sema da Allah ile buluşuıyor.her biri nur damlası tennure içinde,her biri huzuruma ilham gözbebeklerimde&karanlığa baksam bile dönüyorlar aşk ile gözlerimin önünde.birden kendimi hayal ediyorum can yine bülbül oldu& diyor ilahi ve be tennure içinde&vücudumun ateşle sarıldığını hissediyorum o an,yüzümün karardığını,kalbimin hızlı hızlı attığını&sonra kollarımdan sanki birileri beni yukarıya çekiyor,kanım coşuyor damarlarımda çağlayanlar misali ve gözlerimin önünde tennure içinde ben,kendinden geçerek dönen&

Ey çileli ama sevgi ve ilahi aşkla dolup taşan yol Mevlevilik!hadi bana da aç kapılarını çünkü seni seviyorum,çünkü seni hep gözlerimde yaş ile arıyorum,çünkü seni Rabbimden diliyorum...

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Allah (cc) razı olsun kardeşim güzel paylaşımdı...
emeğine sağlık...

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Kardeş seni dergahtaki mevleviler ve dergahın ortamı baya etkilemiş =)
Allah cc razı olsun
merak ettim açıkçası orayı inşallah birgün bizde geliriz...

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : sürmeli
Kardeş seni dergahtaki mevleviler ve dergahın ortamı baya etkilemiş =)
Allah cc razı olsun
merak ettim açıkçası orayı inşallah birgün bizde geliriz...

Evet kardeş okadar çok etkilendimki keşke bende onlar gibi olabilsem dedim.İnşallah enkısa zamanda gideriz görmeni çok ama çok isterim.Ben bir kere gittim hayran oldum şimdi herhafta gitmeye çalışyorum artık sen nasıl olursun bilemiycem.Rabbim yar ve yardımcımız olsun selamla....

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
inşallah kardeş ;)

Üst Alt