Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
aminin8.jpg

اَلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ وَ الصَّلاَةُ وَ السَّلاَمُ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَ عَلَىاَلِهِ وَ صَحْبِهِ اَجْمَعِينَ

Ben bir hiçtim.

Beni Sen kudretinle yarattın.Bana Sen vücut verdin, hayat verdin, ruh verdin.Bunları Sen bağışlamasaydın eğer, hiç kimse beni hiçlikten ve yokluktan çıkarıp bu dünyaya gönderemezdi.

Ben bir anne ile babadan doğdum. Ama ben dünyaya gözümü açmadan önce, onlar da nasıl bir bebek beklediklerini bilmiyorlardı.Bana Sen, kendi dilediğin gibi bir suret verdin.Hana, dünyada hiç kimseye vermediğin bir sima verdin:Alemlerin Rabbi benim yüzümde, sadece bana ait bir eserini nasıl işlemiş, göreyim ve göstereyim diye.

Bana göz verdin, Senin eserlerini göreyim diye.

Bana kulak verdin, Senin yarattıkların seni nasıl zikrediyor, işiteyim diye.

Bana akıl verdin, Seni bulayım diye.

Bana dil verdin, Seni zikredeyim diye.

Bana kalb verdin, Seni seveyim diye.

Dünya ve âhiretin bütün nimetlerini önüme serdin. Ve bana bir arzu verdin: Senden isteyeyim diye.

Vermek istedin. Çünkü vermek Senin şânındandır. Onun için bana istemeyi öğrettin.

AL D 1 Ğ I M M E R NEFES Senin rahmetindendir, yâ Rabbi.

Eriştiğim her nimet Senin ihsanındır, yâ Rabbi.

Neş'em, sevincim, mutluluk ve huzurum hep Sendendir, yâ Rabbi.

Senin gizli ve açık nimetlerinin sayisını bilemem, hayal bile edemem. Bilsem de saymakla bitiremem, yâ Rabbi.

Yalnız, üzerimdeki en büyük nimetini bilirim:

Bana şükretmeyi öğreten de Sensin, yâ Rabbi.

Ya Rabbî!

Beni daima şükreden kullarından eyle

Bana verdiğin maddi ve manevi rızıkları senin yolunda senin namına kullanmayı bana lutfet

Bütün dualarımı kabul et

Bütün günahlarımı bağışla!

"Allahım, azabından affına, gazabından rızana sığınırım, Senden yine Sana iltica ederim. Sana gereği gibi hamd etmekten âcizim. Sen Kendini sena ettiğin gibi yücesin.

"Allahım, şayet ismimi saîdler defterine yazdıysan, orada sabit kıl. Şayet ismimi şakiler defterine yazdıysan oradan sil. Çünkü Sen buyurdun ki,'Allah dilediğini siler yok eder, dilediğini de sabit bırakır, Levh-i Mahfuz Onun katındadır."

Yâ Rabbî!

Efendimize, onun âl ve ashâbına sonsuz salât ve selam eyle!Âmîn,Âmîn,Âmîn!..

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
amin amin amin
ALlah razi hosnut olsun abim:gul:

CiLeKTiNa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Diğer
Amin YaRabbi
Allah razı olsun abi paylaşan yüreğine sağlık

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
ALLAH razı olsun bugün okuduğum en güzel konuydu RABBim e şükür şükredebiliyosam bunun farkındaysam bunu farkettiren RABBime şükür
ALLAH hepimizi affetsin istediğine hidayet veren RABBim bize de yolundan ayırmasın amin

biz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aminnnnn Ya Rabbel Alemin
Cenab-i Hak razi ve memmun olsun insaAllah Semerkand kardesim
Selam ve Dualarimla........

semerkand

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Diğer
amin diyen güzel yüreklerinize sağlık..Yüce Allah dualarımızı bu güzel günler hürmetine kabul etsin.. selam dua ile

Üst Alt