Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Ey gönlüm, hazırlan!

En güzel gecelerini giy, en güzel yıldızlarını kuşan, tozlu sandıklarda saklı kalmış, unutulmaya yüz tutmuş kullanmadığın kullanamadığın en güzel duygularını çıkar bu gece. Ve başla en güzel gönül yaşlarıyla bağrında yeşeren sevda ağacını sulamaya. Bu gece, sırlarla yoğrularak yaratılan dünyaya, teşrifleriyle daha da bir sır katan Sevgililer Sevgilisi (s.a.v.) konuk olacak sana.

Yüzyıllar öncesinde varlığıyla dünyayı şereflendirenin gelmesiyle, yüreğin de şereflenecek. Ve bir özlemin bittiği yere doğan güneş, her yerini, her hücreni ve her odanı ayrı bir ısıtacak bu gece. Bir özlem dinecek asırlar öncesinden yola çıkan. Bir özlemin sancılı ayrılığı düşecek yüreği-ne ve tüm hücrelerine yayılacak damarlarından. Ve bir soğuk özlem terk ederken yüreğini, yerine sıcacık sevgiyi, Sevgili (s.a.v.)'yi bırakacak. Bir kutlu karşılamaya hazırlan ey benim güzel gönlüm. Konuğun büyük, bu gece.

İnanıyorum bu gece O (s.a.v.) gelecek rüyalarıma. İnanıyorum bana dostum diyecek. İnanı-yorum ki ellerimden tutup, beni yıldızlarıyla tanıştıracak. Ey benim gönlüm! Aç gözyaşı musluklarını gözlerinden ve doyasıya akıt mutluluk veren tövbe gözyaşlarını.

Bırak yıkasın yüreğindeki kirleri. Bu gece, misafirimizi kirli duygularınla, kirlenmiş hücrelerinle karşılama. Tertemiz aşka uzatarak ellerini, Sevgiliyle beraber yeşert düşlerini. Aç gönül pencereni, bırak içerisi Sevgilinin kokusuyla dolsun. Aç gönül pencereni, can kuşun özgürce sabaha kadar yıldızlarla raks etsin. Bak yıldızlar daha bir güzel, daha bir canlı bu gece. Bak, bak sana göz kırpıyor, şu karşında duran seher yıldızı. Bak, daha bir sıcak bu gece, daha bir yakıyor.

Her taraf kızıl. Her taraf coşkulu. Her bir canlı yüreklerinden akıp sana gelen sıcacık selamlarını gönderiyorlar. Bak Sevgili (s.a.v.)'nin emriyle bir yanını batıya, bir yanını doğuya dön-düren ay, bu gece güneşten fazla yakıp kavuruyor. Ne de olsa nurunu Sevgili'den alıyor. Gece de aya ve yıldızlara eşlik etmiş raksa katılmış. Kendimi bilerek ya da bilmeden, bir şekil-de vuslata doğru adımlarımı atarken, içimden geçen adını koyamadığım beni sarhoş eden duygularımı, heyecanımı saklama derdindeyim.

Ellerim titriyor, dizlerimin dermanı yok. Gözlerim kamaşıyor, damarlarımda dolaşan kanım, duygularıma olan yenilgisini kabullenip nereye gideceğini bilmeden beynime hücum ediyor. Aklım almıyor olup bitenleri, anlatamıyorum.

Nerdeyim? Nasıl geldim? Ne haldeyim? Saat kaç? Bilmiyorum. Bildiğim tek şey beklemem gerektiği. Biraz daha beklemek damarlarımdaki kanın beynime olan hücumunu biraz daha sertleştirirken aklımı kaçırmamak için dualar ediyorum. Akrep tüm zehrini yelkovana kusmuş, yel-kovanda mecal kalmamış ilerleyecek. Zaman mı? O da ne diyesim geliyor. Yüreğim küçük dokunuşlarla dürtüyor yelkovanı, 'ne olursun, kalk!' diye. Ve ümitlerimin dermanı kesiliyor. Kâinatın Sahibi'nin önünde diz çöküp yaşlı gözlerle beklerken umulmadık bir zamanda beklenen Sevgili görünüyor, hayalini bile tasavvur edemediğim ufukta. Ve O (s.a.v.) geliyor, Sevgililer Sevgilisi, yaratılanların en değerlisi, en şereflisi, en hüzünlüsü geliyor.

Ümitlerim bitmedi Efendim (s.a.v.). Bir pazar günü seni beklerken yaşayacağımı düşündüğüm duygularımı paylaştım kendimle. Seni umutla bekliyorum Efendim (s.a.v.) ve inanıyorum bir gece vakti, benim de konuğum olmayı kabul edeceksin.

Seyit AYVAZ

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Ümitlerim bitmedi Efendim (s.a.v.). Bir pazar günü seni beklerken yaşayacağımı düşündüğüm duygularımı paylaştım kendimle. Seni umutla bekliyorum Efendim (s.a.v.) ve inanıyorum bir gece vakti, benim de konuğum olmayı kabul edeceksin.

onun sünnetini yaşarsak ,inş.onun mubarek ziyaretlerine teşrif oluruz.

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Allah (cc) razı olsun kardeşim güzel bir yazıydı...
emeğine sağlık...dua ile...

edebiyatci

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
EY BENİM TOPRAKTAN KALBİM,
SÖYLE NEDEN AĞLAMAZSIN?
ÖLÜM AKLINA GELMEZ Mİ?
YOLCULUKTAN DEM VURMAZSIN.
H.E.K.

Mekkeye Hasret

la ilahe illallah..

Aldığı Beğeniler
13
Takım
Fenerbahçe
RABBİM CC) razı olsun lunay kardeşim çok güzel paylaşım yüreğine sağlık

Selam Ve Dua İle... :)

PeygamberGülü

سَيِّد م

Aldığı Beğeniler
3
Her gece uyuduğumda,ararım seni rüyalarımda,Biliyorum gelmesin benim gibi bir günahkara ama ne yapayım özledim seni efendim.

bu güzel Paylaşım için ALLAH razı olsun.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
İnanıyorum bu gece O (s.a.v.) gelecek rüyalarıma. İnanıyorum bana dostum diyecek. İnanı-yorum ki ellerimden tutup, beni yıldızlarıyla tanıştıracak. Ey benim gönlüm! Aç gözyaşı musluklarını gözlerinden ve doyasıya akıt mutluluk veren tövbe gözyaşlarını.

Allah c.c. her daim razı olsun kardeşim.Razı olduğu kullardan ebeden ve daimen ayırmasın.Güzel paylaşımlarınızı takip ediyoruz inşaAllah.
Vesselam.

Üst Alt