Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

gülnisa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
öncelikle selamün aleyküm
sitenizi inceledim herşey güzel iyisiniz hoşsunuzda gördüklerim karşısında hayrete düştüm doğrusu.lunay adlı üyenizin siteye eklediği ey hasret kokulum adlı şiir şahsıma aittir.altına ismimi yazmış sağolsun ama daha sonraki tebriklere arkadaşlar bu şiiri ben yazmadım diyememiş.oysa ufakta olsa yazmaya çalışanlara biraz daha dikkatli davransak daha güzel eserler çıkarmalarına destek olacağız belkide. herşeyden önce emeğe saygı olmalı diye düşünüyorum.

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
öncelikle selamün aleyküm
sitenizi inceledim herşey güzel iyisiniz hoşsunuzda gördüklerim karşısında hayrete düştüm doğrusu.lunay adlı üyenizin siteye eklediği ey hasret kokulum adlı şiir şahsıma aittir.altına ismimi yazmış sağolsun ama daha sonraki tebriklere arkadaşlar bu şiiri ben yazmadım diyememiş.oysa ufakta olsa yazmaya çalışanlara biraz daha dikkatli davransak daha güzel eserler çıkarmalarına destek olacağız belkide. herşeyden önce emeğe saygı olmalı diye düşünüyorum.

Aleyküm Selam
Öncelikle sitemizi begendiginize tesekkür ederim Cenab-i Hak razi olsun
Simdiye kadar actigim konularda egerki bir yazari belirtilmisse mutlaka eklerim sizin siiriniz gibi yok eger yazani belirtilmediyse altina "alinti" oldugunu yazarim actigim konularinda bana ait oldugunu hic bir zaman belirtmedim
Diger kardesimizin yazdigi mesaja gelince görmedim cünkü her saat her dakika forumda olamiyoruz malesef görseydim eger siirin bana ait olmadigini mutlaka yazardim kusura bakmayin hakkinizi helal edin
Simdiye kadar ekledigim siirlerden iki sair kardesim daha üye oldu buraya ve kendileri siirlerini burda görmekten memmun olduklari belirttiler

Selam ve Dualarimla.......

Üst Alt