Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

maunlaz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
SELAMÜN ALEYKÜM
EDEP YA HU

MÜMİN KARDEŞLERİM HER MÜSLÜMANA VERİLEN BİR İRŞADİ GÖREVİMİZ VARDIR.BUNUN İÇİNDİR Kİ HEPİMİZ BUNUN FARKINA VARMIŞ BULUNMAKTAYIZ TOPLUMSAL OLARAK BİZE DÜŞEN GÖREV SADACE SİTELERDE DEĞİL YANI BAŞIMIZDA BİLGİSİ HEP KULAKTAN DOLMA İNSANLARIMIZA KURAN_I HAKİMİN DAHA İYİ ANLAŞILMASI İÇİN YARDIMCI OLALIM.KOMŞUMUZA YAKINLARIMIZA BİLGİLERİNİ GENİŞLETMEK VE DAHA İYİ ANLAYABİLMELERİ İÇİN ONLARA YARDIMCI OLALIM.DİNİMİZİN GÜZELLİKLERİNİ BİLMEYEN ÇOK MÜSLÜMAN KARDEŞİMİZ VAR.İRŞAT GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRELİM ALLAH RIZASI İÇİN BÖYLELİKLE BİZ MÜSLÜMAN TOPLUMUNU DİN DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞANLARA BİR CEVAP VERELİM ARTIK!!!!!!!!!.HEM KENDİMİZİ EĞİTELİM HEMDE DOSTLARIMIZI.HER KARDEŞİM EMİNİM Kİ BENİM GİBİ DÜŞÜNÜYORDUR. VELAKİN DÜŞÜNMEK YETMİYOR ARTIK BUNU YAŞAMALIYIZ.ALLAH'IN O GÜZEL İSMİNİ BİLMEYEN KARDEŞLERİMİZE ÖĞRETELİM İBADETLERİ NASIL VE NE ŞEKİL YAPILACAĞINI ANLATALIM SAKİN OLAKİ HERKES BİLİR DEMEYELİM BİLMEYEN VE TAM ANLAMI İLE YAŞAYAMAYAN VAR HAYDİ KARDEŞLERİM ALLAH RIZASI İÇİN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SELAMÜN ALEYKÜM

H

hayrunisa

Guest
HER KARDEŞİM EMİNİM Kİ BENİM GİBİ DÜŞÜNÜYORDUR. VELAKİN DÜŞÜNMEK YETMİYOR ARTIK BUNU YAŞAMALIYIZ.

haklısın kardesim düşünmek yetmiyor. ....

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
öncelikle böyle bir düşüncenden ötürü kutlarım..

söylediklerini yapanlardan olabilme ümidiyle..ALLAH razı olsun..

maunlaz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
AMA ARTIK DÜŞÜNMENİ ÖTESİNE GEÇME VAKTİ GELDİ BEN ANKARADAYIM BURDA GENÇLERİMİZE KARŞI GİÇLÜ BİR DİN DEĞİŞTİRME ATAĞI GERÇEKLEŞİYOR İNCİLLERİN İÇİNE DOLAR KOYUP KANDIRMAYI DENİYORLAR ÇOK GEÇMEDEN ÖNLEM ALMALIYIZ
SELAMÜN ALEYKÜM

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berekatühü.Allah sizlerden razı olsun.ne güzel anlatmışsın günümüzdeki durumu.inşallal irşad görevini bütün kardeşlerimiz en iyi şekiıde yapar.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
a.s

söylediklerin yabana atılır deyil kardeşim çok güzel bir tespit

inşallah bundan sonra sadece sanalda deyilde realdede aktif olalım

RABBİM hakkıyla layıkyla amel etmeyi nasip etsin

Seyh SaMiL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ben bildiklerimi tüm arkadaşlarımla dostlarımla paylaşıyorum sohbetlere katılıyorum onlardan bilgi alıyorum paylaşımcı olmak her yönden güzel kardeşim teşekkür ederim bu konuyu düşündü ün için

maunlaz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ALLAH RAZI OLSUN FERZA KARDEŞİM İNŞALLAH OLACAK ARTIK BEN ALALH'IN İZNİYLE BAŞLADIM SİZEDE NASİP OLUR İNŞALLAH
SELAMÜN ALEYKÜM

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
W.A.S. KARDEŞİM ALLAH RAZIOLSUN İNŞALLAH İRŞAD GÜREVİMİZİ EN İYİ BİR ŞEKİLDE YAPARIZ

salihin_cy

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bunu en son İzmir Fuar'ın da yaşadık...

İncil da ıtan yayınevi...ücretle da ıtıyordu...bizim ücretsiz da ıtı ımızı görünce...kendileri de ücretsiz da ıtmaya başladılar....

Üst Alt