Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
ALLAHIN ZİKRİNDEN GAFİL OLMAK

ADAMIN BİRİ OTUZ SENESİNİ ALLAHÜ TEALAYI HİÇ ANMADAN ZİKRETMEDEN GEÇİRİR.BUNUN ÜZERİNE

MELEKLER ALLAHÜ TEALAYA NİYAZDA BULUNARAK:

EY RABBİMİZ ! FİLAN KULUN ŞU KADAR ZAMANDAN BERİ SENİ ZİKRETMİYORDERLER.

ALLAHÜ TEALA MELEKLERE ŞÖYLE BUYURUR:

O KULUMUN BENİ ZİKRETMEMESİ, BENİM NİMETİMİN İÇİNDE BULUNMASINDANDIR.EĞER ONA BİR BELA GELMİŞ OLSAYDI, BENİ MUHAKKAK ZİKREDERDİ.

ALLAHÜ TEALA BÖYLE BUYURDU VE CEBRAİL ALEYHİSSELAMA O KULUN ATAR DAMARLARINDAN BİR DAMARINI DURDURMASINI EMRETTİ.

CEBRAİL ALEYHİSSELAM,ALLAHÜ TEALANIN EMRİNİ YERİNE GETİRDİ.BUNUN ÜZERİNE ADAM:

EY RABBİM , EY RABBİM ! DİYEREK ALLAHI ANMAYA BAŞLADI.ALLAH (C.C) :

EY KULUM , SÖYLE İSTEDİĞİNİ VEREYİM .FAKAT BUGÜNE DEK NEREDEYDİN ? BUYURDU

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
RABBIM azze ve celle bizleri her anımızda bile zakir eylesin...ve son nefesimize kadar devam eyleyip,öyle ruhlarını teslim ettirsin cümlemizi.

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
rabbim o kadar lutufkar kı anmaz isek andırıyo musubet ve sıkıntılar gelmeden değil de inşaallah sağlık sıhhat içinde nimetlerin şükrünü eda ederek zıkretmeyı nasıp etsın

yüreğina sağlık
rabbim ebediyyen razı olsun
selamunaleyküm

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Allah kullarına akıl vermiş,her türlü imkanı vermiş fakat Allahı zikir konusunda nedense uyuşukluk gösteriliyor.İllah hatırlamak için başa bir belamı gelmesi gerekir.Rabbim zikrini kalbimizden ve dilimizde eksik etmesin.
Paylaşımınız için Allah razı olsun.

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : hafız_70
Allah kullarına akıl vermiş,her türlü imkanı vermiş fakat Allahı zikir konusunda nedense uyuşukluk gösteriliyor.İllah hatırlamak için başa bir belamı gelmesi gerekir.Rabbim zikrini kalbimizden ve dilimizde eksik etmesin.
Paylaşımınız için Allah razı olsun.

Aminn...Rabbim razı olsun..Zaten marifet kötü günde değil iyi günde Yaradanımızı zikretmekte....selametle.... :)

AFYONUNGÜLÜ

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
allah razı olsun gonulden zıkretmek nasıp etsın her daım dua ve muhabbetın nuruyla selamun aleykum

Üst Alt