Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Elbette bir gün nefesin kesilecek.
Hem de hiç ummadığın bir anda, hiç beklemediğin bir yerde.
İşte o zaman umutların tükenecek, dünyan kararacak, göz kapakların hiç açılmamak üzere kapanacak, ağlaşanları duyamayacak kadar sağırlaşacaksın.
Kalbinden hiçbir ses gelmeyecek, nabzın etrafındaki vaveylaya inat, hiç atmayacak.
O kibirle, gururla, firavun gibi tozları savurduğun ayaklarının mecali kesilecek, nice günahlar işlediğin ellerin iki yanında mıhlanmış gibi duracaklar.
O hain gülüşünle, hiç solmayacakmış gibi duran meymenetli yüzün buruşup pörsüyecek ve nühusetli bir eda ve abus bir çehre ile terk edeceksin o çok sevip, uğruna en kıymetli şeylerini tereddütsüz feda ettiğin dünyanı...
Ve terk edileceksin dostların tarafından, küreklerinden atılan toprağın altında bırakılarak!
Ne neslin, ne malın, ne canın, ne rütben, ne de dünyevi dostların hiçbir teselli veremeyecekler sana...
O dem sesler kesilecek, tek renkli dünyana göç edeceksin!
Bağırmak isteyeceksin bağıramayacaksın, pişman olduğunu defalarca haykırmak isteyeceksin, dilin tutulacak...
Geri dönmek isteyeceksin, 'Bir kez daha!' diyeceksin.
Kapıların sımsıkı kapalı olduğunu göreceksin.
Hıçkıra hıçkıra ağlamak isteyeceksin, gözünden tek damla yaş akmadığını göreceksin.
Kendi kendine hayıflanıp, beş para kıymeti olmayacak serzenişlerde bulunacaksın.
Ha bire; sen vardım dedin, yok oldun işte!!...
Sen oldum dedin öldün be işte!!...
Sen bildim dedin unutuldun iste!!...
Gözün varken görmedin, kulağın varken dinlemedin, kalbin varken hissetmedin, aklın varken anlamadın...
Şimdi hepsini kaybettin.
Sana hizmet eden bütün arzuların; artık senin nankörlüğün, nâkadirşinaslığın, vefasızlığın, emanete hıyanet etmekliğin yüzünden senden şikâyet etmeye başlayacaklar.
Ey miskin nefsim!
En ufak bir menfaatin için, en habis şeytanların ayaklarını öpecek kadar zillete düşüyorsun.
Sonsuz ve hakiki bir menfaat için neden başını secdeye götürmekte tereddüt ediyorsun?
Hangi cesaretle kulluğun izzetini elinin tersiyle itiyorsun?
Karanlık ve soğuk cehennem ateşinin seni yakmayacağına dair elinde bir senet mi var?
O karacık ve daracık kabre konulmamak için bir taahhüt mü aldın yoksa?
Titre nefsim, titre!
Titre de kendine gel!
Çünkü ölüm gelince titreyemeyeceksin

alıntıdır.

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Emegine paylasan yüregine saglik Sümeyya canim cok güzel etkileyici bir paylasim kalbi tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun
Selam ve Dua ile.........

sseeniyye

aciz üye

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
öncelikle böyle bir payşaşımı bze sunduğunuz için ALLAH ebeden razı olsun....

konuyu tekrar açtığınız içinde tekrar teşekkür ederim...

çünkü hakikaten değerli bir konu, bazen vird amaçlı böyle konuların gafleti dağıtması için tekrar tekrar okunması, hatırlatılması gerekiyo...

böyle bir konunu varlığından siz açınca haberdar oldum...

yönetici arkadaşlar yorumum için de kusuruma bakmasınlar...:pismandegil:

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
öncelikle böyle bir payşaşımı bze sunduğunuz için ALLAH ebeden razı olsun....

konuyu tekrar açtığınız içinde tekrar teşekkür ederim...

çünkü hakikaten değerli bir konu, bazen vird amaçlı böyle konuların gafleti dağıtması için tekrar tekrar okunması, hatırlatılması gerekiyo...

böyle bir konunu varlığından siz açınca haberdar oldum...

yönetici arkadaşlar yorumum için de kusuruma bakmasınlar...:pismandegil:

Estağfirullah sevgili can kardeşim.Ne demek güzel yorumlarınız her zaman olsun inşaAllah.

Sümeyya kardeşimizde artık benim kusuruma bakmaz inşaAllah.:)

Üst Alt