Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Sultani Can

Ehli_Hizmet__

Aldığı Beğeniler
7,114
Takım
Diğer
Ey Allahım
Belki günahkarım, belki sana layık değilim ama senden başka sığınağı olmayan bir garip kulunum.

Sana gelmeye yüzüm yok ama senin kapından başka gideceğim bir kapıda yok. Şüphesiz Sen'sin Rahman, Sen'sin Kerim, Sen'sin Rahim, Sen'sin Gafur

Bağışlayanda Sen'sin,affedende,esirgeyende.
Sen'i bildim,sana inandım,sana sığındım
Şüphesiz Sen merhameti ve şefkati bol olansın Rabbim.
Ne olur Allah;ım hiçbir kulunu Sen'siz,kimsesiz,çaresiz bırakma ben garip kulunu da.

Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere;

Emrettiğin yolun yolcuları olup,emrettiğin yola hizmet edip,o yolda hizmet ederken emanetlerimizi sana teslim etmeyi nasip et bizlere
Peygamber Efendimiz sellellahu aleyhi vessellem'in şefaatinden,kendi şefkat ve merhametinden bizleri mahrum bırakma.

Şüphesiz Sen olmazları olduransın,ol de olalım Rabbim

Abdulkadir-i Geylani (K.S)~

Hayatta olduğunuz müddetçe, ömrü fırsat biliniz. Bir müddet sonra hayat kapısı kapanacak, bu dünyadan ayrılacaksınız. Gücünüz yettiği müddetçe hayırlı işler yapmayı ganimet biliniz. Tövbe kapısı açıkken ve elinizde bu imkan varken bunu fırsat biliniz. Tövbe ediniz. Dua etmeye imkanınız varken, dua ediniz..!

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Ey Allahım
Belki günahkarım, belki sana layık değilim ama senden başka sığınağı olmayan bir garip kulunum.

Sana gelmeye yüzüm yok ama senin kapından başka gideceğim bir kapıda yok. Şüphesiz Sen'sin Rahman, Sen'sin Kerim, Sen'sin Rahim, Sen'sin Gafur

Bağışlayanda Sen'sin,affedende,esirgeyende.
Sen'i bildim,sana inandım,sana sığındım
Şüphesiz Sen merhameti ve şefkati bol olansın Rabbim.
Ne olur Allah;ım hiçbir kulunu Sen'siz,kimsesiz,çaresiz bırakma ben garip kulunu da.

Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere;

Emrettiğin yolun yolcuları olup,emrettiğin yola hizmet edip,o yolda hizmet ederken emanetlerimizi sana teslim etmeyi nasip et bizlere
Peygamber Efendimiz sellellahu aleyhi vessellem'in şefaatinden,kendi şefkat ve merhametinden bizleri mahrum bırakma.

Şüphesiz Sen olmazları olduransın,ol de olalım Rabbim

Abdulkadir-i Geylani (K.S)~

Hayatta olduğunuz müddetçe, ömrü fırsat biliniz. Bir müddet sonra hayat kapısı kapanacak, bu dünyadan ayrılacaksınız. Gücünüz yettiği müddetçe hayırlı işler yapmayı ganimet biliniz. Tövbe kapısı açıkken ve elinizde bu imkan varken bunu fırsat biliniz. Tövbe ediniz. Dua etmeye imkanınız varken, dua ediniz..!
.Ne güzel demiş Efendimiz(sav):
Allahım dünyada da ahirette de af ve afiyetin en güzelini ver????
Rabbim bize nasûhi tevbe etmeyi, tevbesi kabul olunanlardan olmayı nasibi müyesser eylesin..
Estağfurullah El Azim Ve Etûbû İleyh..

Üst Alt