Bütün Olmaya Çalış. Eğer ki Olamazsan;işe yarar bir parça olup bütüne katıl...
EyLüL YD Üyesi Üyelik Tarihi 8 Nis 2013 Mesajlar 951 Aldığı Beğeniler 1,270 Takım Galatasaray 31 Eki 2013 #41 Bütün Olmaya Çalış. Eğer ki Olamazsan;işe yarar bir parça olup bütüne katıl...
EyLüL YD Üyesi Üyelik Tarihi 8 Nis 2013 Mesajlar 951 Aldığı Beğeniler 1,270 Takım Galatasaray 31 Eki 2013 #42 Ümitlerin Bittigi Yerde, Abdest Al ve Sabahi Bekle... Muhsin Yazıcıoğlu
EyLüL YD Üyesi Üyelik Tarihi 8 Nis 2013 Mesajlar 951 Aldığı Beğeniler 1,270 Takım Galatasaray 31 Eki 2013 #43 Oysa ben akşam olmuşum, Yapraklarım dökülüyor usul usul, Adım sonbahar... Atilla ilhan..
EyLüL YD Üyesi Üyelik Tarihi 8 Nis 2013 Mesajlar 951 Aldığı Beğeniler 1,270 Takım Galatasaray 31 Eki 2013 #44 Dünya hüzün yeridir. Gariplerin sıkıntısı bitmez. Peygamber mesleği de böyledir. Hüzne bakar her yanı... Tarik Tufan...
Dünya hüzün yeridir. Gariplerin sıkıntısı bitmez. Peygamber mesleği de böyledir. Hüzne bakar her yanı... Tarik Tufan...
Yusufça YD Üyesi Üyelik Tarihi 6 Ocak 2012 Mesajlar 9,323 Aldığı Beğeniler 30,359 Konum Bitlis Takım Beşiktaş 31 Eki 2013 #45 Hızlı bir giriş, güzel paylaşımlar, anlamlı mısralar... Tebrikler kardeşim... Hayırlı olsun... Bir paylaşımda benden olsun.; saçıma ak düştü, yüzüme yıllar bahar sende kalsın, bende acılar sen nisansın daha, ben sarı EYLÜL
Hızlı bir giriş, güzel paylaşımlar, anlamlı mısralar... Tebrikler kardeşim... Hayırlı olsun... Bir paylaşımda benden olsun.; saçıma ak düştü, yüzüme yıllar bahar sende kalsın, bende acılar sen nisansın daha, ben sarı EYLÜL
EyLüL YD Üyesi Üyelik Tarihi 8 Nis 2013 Mesajlar 951 Aldığı Beğeniler 1,270 Takım Galatasaray 31 Eki 2013 #46 Gecede kalanlar iyi bilir ; Yalnızlığı, özlemi, hasreti, hüznü, sevmeyi . . . Selâm olsun onlara , Yüreklerine İnşirâh'lar indirsin Rabbim . . . | Mustafa Dolunay
Gecede kalanlar iyi bilir ; Yalnızlığı, özlemi, hasreti, hüznü, sevmeyi . . . Selâm olsun onlara , Yüreklerine İnşirâh'lar indirsin Rabbim . . . | Mustafa Dolunay
EyLüL YD Üyesi Üyelik Tarihi 8 Nis 2013 Mesajlar 951 Aldığı Beğeniler 1,270 Takım Galatasaray 31 Eki 2013 #47 Yusufça' Alıntı: Hızlı bir giriş, güzel paylaşımlar, anlamlı mısralar... Tebrikler kardeşim... Hayırlı olsun... Bir paylaşımda benden olsun.; saçıma ak düştü, yüzüme yıllar bahar sende kalsın, bende acılar sen nisansın daha, ben sarı EYLÜL Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim okuyan gözlerinize sağlık
Yusufça' Alıntı: Hızlı bir giriş, güzel paylaşımlar, anlamlı mısralar... Tebrikler kardeşim... Hayırlı olsun... Bir paylaşımda benden olsun.; saçıma ak düştü, yüzüme yıllar bahar sende kalsın, bende acılar sen nisansın daha, ben sarı EYLÜL Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim okuyan gözlerinize sağlık
EyLüL YD Üyesi Üyelik Tarihi 8 Nis 2013 Mesajlar 951 Aldığı Beğeniler 1,270 Takım Galatasaray 31 Eki 2013 #48 Rabbim! Hayallerimizi hevamızın eline bırakma... -Amin-
EyLüL YD Üyesi Üyelik Tarihi 8 Nis 2013 Mesajlar 951 Aldığı Beğeniler 1,270 Takım Galatasaray 31 Eki 2013 #49 Ben bin kere kabul ettim kabahatimi, Sen bir kere affet ! | Tarık Tufan
EyLüL YD Üyesi Üyelik Tarihi 8 Nis 2013 Mesajlar 951 Aldığı Beğeniler 1,270 Takım Galatasaray 31 Eki 2013 #50 "Söyle evladım" diye teselli ederdi annem beni. "Söyle de içine hicran olmasın." "Hicran oldu anne…" Oğuz Atay
"Söyle evladım" diye teselli ederdi annem beni. "Söyle de içine hicran olmasın." "Hicran oldu anne…" Oğuz Atay