Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
EyRabbim Yüce Sultanım

Bırakma bizi Sensizliğe, Al bizleri riza evine..Ek yüreklerimize çiçeklerini..
Unuturma bizlere verdiğimiz ahdi..

Sırat-i Mustakim üzere kaim kıl bizi..EY SULTANLAR SULTANI ! Kainata dost eyle,EN SEVDİĞİ'nın (s.a.v.) ümmedinde paklığa erisenlerden eyle !

EY sığınmak isteyenlerin sığınağı ! Bu gurbet çölünde bizi yalnız bırakma !

Hepimize yeniden derlenip toparlanma fırsat ver..tekrar birbirimizi tutunma şuuru ver...Bütün insanlığı kuçaklayacak ızdırap duyma hassasiyet ver..bizi kendi nefsimizle başbasa bırakma ...AMİN

Ya Rabbi!
Eğer imanıma bir şüphe girmiş ben de ondan tövbe etmemişsem ihlasla derim ki : Allah'tan başka yaratıcı yok, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden Müslümanlığıma küfür karıştırmışsam, derim ki: Allah birdir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer Allah'ı birlememe şirk girmişse, ben de bunun farkında değilsem ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden seni tanımamda yanlışım varsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer bilmeden amelime riya ve kendimi beğenme duyguları karışmışsa derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
Eğer farkında olmadan kalbime küçük ve büyük günahların fitnesi girmişse derim ki: Allah bir, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ya Rabbi!
İmanımı gönülden tazeleyerek, ihlasla derim ki: Allah'tan başka ilah yoktur, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) Allah'ın Resulüdür.

Ey diri olan!
Ey ebedi var olan!
Ey izzet ve ikram sahibi olan!
Ey gücün, şerefin ve büyüklüğün sahibi olan Allah'ım!
Halimi düzelt, işlerimi güzelleştir, beni bela ve fakirliğin acılarından koru, düşmanların şerrinden, şeytanın aldatmasından, nefsin arzularından, saptıranların saptırmasından beni koru ey Rabbim!

Ya Rabbi!
Beni çok ibadet eden salihlerden ve şükreden zenginlerden eyle; dini ve dünyevi bütün işlerimi düzene koy. Hayırlı nimetlerimi sonuna erdir.

Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et...

AMİN... YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN YARABBİ AMİN.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Amiiin,amiiiin,kalbi amiiin,binlerce kez amiiin bi hurmeti Taha ve Yasin velhamdülillahi Rabbil alemiin.

Allah razı olsun kardeşim.Ellerinize ve gönlünüze sağlık.

Dua ile kalın.

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aminnnnnn Ya Rabbel Alemin
Cenab-i Hak herdaim razi olsun can bu güzel dua icin
Selam ve Dua ile.......

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Amin amin amin milyonlarca kez amin kardeşim.
Rabbim dualarımızı kabul buyurur inşallah.paylaşım için teşekkürler yüreğine sağlık.

Vukuf-i Kalbi

ڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Fenerbahçe

Payalaşım için rabbim razı olsun kardeşim...
Emeğine saglık...

PeygamberGülü

سَيِّد م

Aldığı Beğeniler
3
Ya Rabbi!
Ömrümün son zamanlarında, ölüm anında kalbimi ve dilimi imanla doldur. Bana son anda; şehadet ederim ki, Allah birdir ve yine şehadet ederim ki, Hz. Muhammed (sallallahu aleyhi ve sellem) O'nun elçisidir demeyi nasip et...

Rabbim c.c razı olsun ablam.

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Aminn Aminn Aminn...

Allah razı olsun emeğine sağlık...

Üst Alt