Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
nası nası yok.. Fesubhan sade ben ve tanıdıklarıma özel bir hizmet vermeme durumu mu var.. Hotmail adammı seçiyo yani hehe.. işe bak:p

faceyle işim olmaz ama mail tek haberleşme nesnem yahu bi bilen bulcam inş bakalım bakalım ...

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
zaten işim yoktu genel olark yasak olsadaetkilemezdi :D
geçmiş olsun duru face kullanan biri için yasak zor olsa gerek:)

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
AroA o sorunla bende çok uğraştım hatta mysteryıde uğraştırdım azıcık ama sonunda arayan mevlasını bulur hesabında buldum inşallah senın sorununda benimkiyle aynıdır..Tekrar tşkler ayrıca mystery e (:

internet explorerı acıyorsun sayfanın üstündeki araçlar/internet seçenekleri/program a tıklıyorsunuz(sırayla takıp edin yazdıklarımı)

E posta yazan kısımda windovs live hotmaili seçiyorsunuz ve mail sayfanız açılmış oluyor..

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
AroA o sorunla bende çok uğraştım hatta mysteryıde uğraştırdım azıcık ama sonunda arayan mevlasını bulur hesabında buldum inşallah senın sorununda benimkiyle aynıdır..Tekrar tşkler ayrıca mystery e (:

internet explorerı acıyorsun sayfanın üstündeki araçlar/internet seçenekleri/program a tıklıyorsunuz(sırayla takıp edin yazdıklarımı)

E posta yazan kısımda windovs live hotmaili seçiyorsunuz ve mail sayfanız açılmış oluyor..
Arayan hakikat o iki seçenekten birini buluyor doğru :p

çok sağolasın ... bir iki saat önce hallettim kıyamadığımcanım sağolsun.. yine ne varsa onda var çıktı :p (canım benim yaaa )

ilgine çok telşekkür ediyorum .. Senin tarif bende ne yazıkki email kısmına kadar götürüyor zaten ,ondan sonrası gerekli programları ayarla olayında windows live hotmail yok ... benim yaramadı ama ilgin eminimki birilerinin işine yarayacaktır :gul:

selamlar sevgiler dedim gitti can :bye:

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
AroA o seçenekte hotmail yada mail seçili olması gerek sende ne seçili?
sonra sayfayı kapatıp tekrar aç..
hmm ben bu sorunu boyle halletmıstım demekkı senın farklıymıs canım..
hakkını helal et..
Elimizden geldıgınce yardımcı olucaz tabıkı..:gulver::utang:

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
canımsın... halloldu ama senin tarif ettiğin yolla değil;)
benimki Kıyamadığımcanım sağolsun o yolla halloldu bidenem :gulver:

Üst Alt