Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : silaucan
(Öyle bir zaman gelir ki, kişinin imanı gider de haberi olmaz.) [Deylemi]

ALLAH muhafaza buyursun,ağzımıza ve gönlümüze sahip çıkmayı ve küfre düşmemeyi nasip etsin......Haberimiz olmadan işlediğimiz günahları inşALLAH affeder Rabbim de ya bile bile işlediğimiz günahlar,onlar ne olacak???*Affet ALLAHım....
Amin..

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : Necmeddin
her gün bir kere, Ya Rabbi, bilerek veya bilmeyerek küfre [kâfirliğe] sebep olan bir söz söyledim veya bir iş yaptımsa, pişman oldum, beni affet demelidir. Böyle tevbe eden muhakkak af olur, Cehennemden kurtulur. Cehennemde sonsuz kalmamak için, her gün muhakkak tevbe etmelidir. Müslümanın bu tevbeden daha önemli görevi yoktur.
orjinal yazarı.perwerder.

MEVLAM bizleri nasuh tevbe ile tevbe edip,HZ.Ebubekirin yaptığı gibi o ağzına bir ceviz koyardı ve bir şey söyleyecekse önce onu islamın süzgecinden geçirirdi.Eğer hayırlı değil ise konuşmazdı.Hayırlı ise söylerdi.

Bizde ağzımızdan çıkana çok dikkat etmeliyiz,onun gibi ağzımızdan çıkmadan önce sözlerimizi islamın süzgecinden geçirelim.Geçirelim ki hiç bir zaman yanlış sözler söylemeyelim.

MEVLAM bizleri ya hayır söyleyenlerden ya da susanlardan etsin.

çok sağol...

Üst Alt