Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Güner

mekan 07 vatan 58

Aldığı Beğeniler
4,292
Takım
Fenerbahçe
Kalbinin diri olması gerektiğinin farkındaydı, ama kalbi ölmüştü farkında değildi.
Dua etmesi gerektiğinin farkındaydı, ama duasının niçin kabul olmadığının farkında değildi.
Yaratıcısını bilmesi gerektiğinin farkındaydı, ama O'nun emirlerini tutması gerektiğinin farkında değildi.
Kur'ân-ı Kerîm'in okunması gerektiğinin farkındaydı, ama onunla amel etmesi gerektiğinin farkında değildi.
Rasûlullah sallallahu aleyhi vesellem'i sevmenin imanın gereği olduğunun farkındaydı, ama sünnetlerini terk ettiğinin farkında değildi.
Şeytanın açık ve zayıf düşmanı olduğunun farkındaydı, ama ondan korunmadığının, üstelik yolundan gittiğinin farkında değildi.
Cenneti istemesi gerektiğinin farkındaydı, ama cennet için hayırlı ameller işlemesi gerektiğinin farkında değildi.
Cehennemden korkması gerektiğinin farkındaydı, ama günahlara dalarak kendi eliyle kendisini cehenneme attığının farkında değildi.
Ölümün hak olduğunun farkındaydı, ama ölüm için hazırlıkta bulunması gerektiğinin farkında değildi.
Kardeşlerinin ayıplarını sayar dökerdi, ama kendi ayıplarıyla meşgul olması gerektiğinin farkında değildi.
Allah'ın verdiği çeşitli nimetlerden faydalandığının farkındaydı, ama şükretmesi gerektiğinin farkında değildi.
Yakınlarından ölenleri kabre gömerken bir gün kendisininde buraya geleceğinin farkındaydı, ama onlardan ibret alıp nefsini ıslaha çalışması gerektiğinin farkında değildi.
İşte bu sebeplerden dolayı duasının kabul olmadığının farkında olması gerekirdi, ama farkında değildi.alıntı

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Emegine rahmet abla paylasimin icin tesekkürler
Cenab-i Hak razi olsun
Selam ve Dualarimla......

EyLüL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,270
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun abla Teşekkürler...

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
:aro: ablam paylasim icin.

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Allah farkındalıklarımızı artırsın
Dosdoğru kullarından eylesin inşallah hepimizi.

Emeğine sağlık abla özledim seni.

sultans

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Beşiktaş
Geç olmadan bir çok şeyin farkına varmak umuduyla ,güzel paylaşım,yüreğine sağlık Güner58...

fatmabeyza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
716
Paylaşımınız için teşekkürler
GÜNER HANIM

Güner

mekan 07 vatan 58

Aldığı Beğeniler
4,292
Takım
Fenerbahçe
amin canlar yorumlarınz için teşekkürler Rabbim razı olsunhepinzden.
Emeğine sağlık abla özledim seni.
özlediysen geldim işte uhibbu canım :) özlediğine sevindim mutlu oldum Rabbim razı olsun.. uzun bir istanbul seyahati oldu..

Üst Alt