Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

H ü z ü n

SuLar Durulursa..

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
3 senedir gese kaç kez yenmiş Fenerbahçe kaç kez yenmiş bir bakı ver kardeşim...
bulamıyorsan ben yardımcı olurum... ;)
3 sene diyorsun ama bu takımlar kurulalı kaç sene olmuş kim kimi kaç kere yenmiş sende zahmet olmazsa bakıver:D:D

Vukuf-i Kalbi

ڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Fenerbahçe
tipik bir febeli geçmişten bir türlü gelemiyor
geçmişe değil sonuca bakmak lazım
en çok kupa kimde var?
uefa kupası TÜRKİYE de hangi takımda var
ve süper kupa
siz bunları bence bi düşünün

ben takımımı kupa için destekleyip sevmiyorum eğer öyle olsaydı bunun adı sevgi değil pohpohçuluk olurdu... geseliler öyleyse bilemem... ;)
İsterse hiç kupa almamış olsun isterse amoter takımlar arasına düşsün ben bir fenerbahçeliyim ve bu AŞK hiç bitmez...

HAFIZ nadre perdaz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Fenerbahçe
hüzüncüm siz pembe dizi izlerken benim deli gibi fb nin maçlarını izlediğim günleri nasıl unutursun :D aşk olsun kırıldım :D

Uhuda_Sevdalı

....Sonun Başlangıcı....

Aldığı Beğeniler
21
Takım
Galatasaray
ben takımımı kupa için destekleyip sevmiyorum eğer öyle olsaydı bunun adı sevgi değil pohpohçuluk olurdu... geseliler öyleyse bilemem... ;)
İsterse hiç kupa almamış olsun isterse amoter takımlar arasına düşsün ben bir fenerbahçeliyim ve bu AŞK hiç bitmez...

bende kupa için sevenlerden değilim zaten
kupa için sevenler taraftar sınıfına bile giremezler o derece yani
yense yenilse herzaman CİMBOM

HAFIZ nadre perdaz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Fenerbahçe
bozok;ben takımımı kupa için destekleyip sevmiyorum eğer öyle olsaydı bunun adı sevgi değil pohpohçuluk olurdu... geseliler öyleyse bilemem... ;)

aynen ya ...

Üst Alt