Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
80918.jpg

Yunanistan'a 1-0 kaybettiğimiz maç esnasında tirbünleri dolduran seyirciler mağlubiyete kahroldu. Terim'i istifaya davet eden seyirciler futbolcuları da ıslıkladı ...
Maçın başlama saatinden çok önce stada gelerek yerlerini alan seyirciler 1-0 mağlubiyet sonrası çıldırdı.

Maçın başından Yunanistan'ın golüne kadar büyk destek veren seyirciler gol sonrası başta Terim olamk üzere tüm oyuncuları yuhladı.

Maç esnasında Aurelio dışında tüm oyuncuları, ayaklarına top geldiği anda ıslıklayan seyirci, 'Terim istifa' sloganları ile tecrübeli tekink adamı istifaya davet ederken, seyirciler arasında tartışma çıktı.

Maç sonunda ise Yunanistan Milli Takımı ayakta alkışlandı.

Haber7

mevlana_i.v.

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Beşiktaş
Yunanistani oyuncularini tebrik ediyorum...

Bizim Türk oyuncular alkislanacak degilller herhalde...

Fatih Terim Efendinin ne Imparatorlugu kalmis ne teknik direktörlügü...
Istifasini versin türk milletide rahatlasin....

Yazik su 70 Milyon insanan yapilanlar cok yazik...

Gölge

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Bizim ne oyuncularımızda iş var ne de teknik direktörümüzde iş vardı fedarasyon ve fatih terim istifaya lütfen ....​

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Macı izleyeedim..bizim arkadaşın evleneceği tuttu bugun :D ama iyikide izlemedim yoksa çok daha kötü olurdum...yazık oldu :(

Gölge

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : laz_incisi
Macı izleyeedim..bizim arkadaşın evleneceği tuttu bugun :D ama iyikide izlemedim yoksa çok daha kötü olurdum...yazık oldu :(

Bence yenilmemiz iyi oldu gider birde norveç'e yeniliriz ardından birde bosna hersek sonra Fatih terim ve fedarasyon gider de inşaallah yerine adam gibi adamlar gelir milli takımın başına ...​

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe

Allah bilir maç yüzünden eğlenememşinizdir.

Yanınızda bir radyo götürseydiniz ama iyiki götürmemişiniz :p

Bence şansımız yok denecek kadar azaldı.

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
ORiJiNAL YAZARI : Gölge

Bence yenilmemiz iyi oldu gider birde norveç'e yeniliriz ardından birde bosna hersek sonra Fatih terim ve fedarasyon gider de inşaallah yerine adam gibi adamlar gelir milli takımın başına ...​

Gölge kardeşi sıraldın ardarda yeılırız dıye sok oldum 8o yanı sonu belkı ıyı olsada valla ıcı acıdı yınede :(Hayırlısı diyelim ?(

ORiJiNAL YAZARI : hafız_70

Allah bilir maç yüzünden eğlenememşinizdir.

Yanınızda bir radyo götürseydiniz ama iyiki götürmemişiniz :p

Bence şansımız yok denecek kadar azaldı.

Aklım hep maçtaydı arabaya oturdum karsıda cay ocagından gelen seslerı ve ızleyenelrın yuz ıfadelerıne bakıyodum caktırmadan :D yuz ıfadelerınden bellıydı zaten ....... 8o hayırlısı......

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
hayirlisi diyelim ...
belki norvec macini alirizda yuzumuz guler..

ne olduysa zaten yunanistan macindan sonra oldu 4-1 lik mac..

fazlami havalara girdiler ne...
bir turlu belimizi dogrultamadik ...

Üst Alt