Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Kendiniarayanadam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
430
Takım
Galatasaray
Dua1:"Allah'ım, beni,anamı,babamı,bütün müminleri bagışla,askerimizi,polisimizi,vatanımızı,milletimizi,ehli islâmı koru. Bize dünyada ve ahirette güzellikler ver. Sen duaları,işiten ve kabul edensin,dualarımızı kabul eyle.Amin."
Dua2:"Allah'ım,kötü durum ve hallerden,afet ve felaketlerden, el - Hafız ismin ile koru bizi. Mahşer yeri ile alem-i nâr'ın şiddetinden nuhafaza eyle bizleri.Ayaklarımızı sırat köprüsünden kaydırma ya Rabbi. Depremde ölen deprem şehitlerine, diğer şehitlere,peygamber,evliya ve salih olarak ölen ve diğer mümin olarak ölen kardeşlermize rahmet eyle. Hastalarımıza eş - Şafi ismin ile şifa ver. Yakını ölenlere sabır ver. Devletimize,milletimize zeval verme. Ayıp ve kusurlarımızı örtüp, bizi bağışla. Sen duaları işiten ve kabul edensin,dualarımızı kabul eyle.Amin."
Dua3:" Allah'ım ben nefsime çok zulmettim. Günahlarımı ancak sen affedersin. Öyle ise beni şanına layık bir magfiretle bağışla. Bana merhamet et. Sen affedici ve merhamet edicisin.Amin."

Dua4:"Allah'ım lütfunla beni zengin kılarak,senden başkasına muhtaç etme,helaller ile yetinip,haramdan müstağni eyle.Içinde bulunduğumuz gam ve kederden kurtar,sıkıntılarımızı izale buyur."Amin.

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Yatmadan önce yapılması gereken dualar.

Kendiniarayanadam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
430
Takım
Galatasaray
Yasin okunduktan sonra veya dinledikten sonra okunursa faydası çok olur. Cuma günleri özellikle camide okunursa o zamanda faydası olur. Gece yatmadan önce okumak uykuyu kolaylaştırır,özeliklede yasinden sonra okunursa.

Üst Alt