Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
paylasimlariniz icin tesekurler...

gercekten ibretlik yazi ve resimler...
rabbim zorda olan dostlarimizin yar ve yardimcisi olsun ...Amin ..

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Bu ResimLerin hepsini Taniyorum ve cok seviyorum..
CiLeforumun resimLeri aLinmi$ ve üzerindeki isimLer siLinmi$ görüyorum.. ve böyLe $eyLer benim moraLimi bozuyor :)
EMEGE SAYGI diyoruz herzaman icin.. bu ResimLerin üzerinde caLi$iLmi$, emek harcanmi$.. ve ba$kaLarinin geLip üzerindeki isimLeri siLmesine hakki yok diye dü$ünüyorum..

74712.jpg

$ahsen Tasadüfün bukadari, bu resimde benim.. ve sag kö$esinde KanDamLaSi yaziyordu :)
Buyrun Resmin ORJINALI:
neudost9pa.jpg

Acaba merak ediyorum, Bu FotoLarin Üzerindeki isimLeri kim siLdi..
MeLek bacim siz nerden buLdunuz bu FotoLari ???..

seLametLe..

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Hehe telif hakkı iste en iyisi :D

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Original von onur

karde$im akiL var mantik var.. Resmin üzerine biri ismini yazmi$ ise, siLsinLer diye degiL.. Emek harcanmi$.. Intrnete sunuyoruz resimLerimizi evet, ne güzeL.. seviniyorum resimLerimi karde$Lerimizde görünce Fakat ismim siLinmi$ bir vaziyette degiL..
KuLLanabiLir herkes.. ama neden ismini siLip öyLe sunuyorLar ona $a$iriyorum.. MeLek bacim kesinLikLe yanLi$ anLamani istemem.. sevdigim bir bacimsin.. kimsenin kaLbini kirmakta degiL amacim, ama merak ettim.. kim siLer bu emekLeri ... ?(

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Resimler gerçekten tüm yaşananları feryat ediyor.Çok güzel ifade edilmiş.

Kandamlasının dediği gibi emeğe saygı.Sonuçta emek harcanıp paylaşılan güzellikler bunlar ve bir şekilde insan mutlu oluyor.Bu tür moral bozucu işlere kalkışmayalım.

Resimler için tşkler Melek...

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Allah razı olsun resimler gerçekden çok düşündürücü İbret alana ne mutlu ..

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : KanDamLaSi
Original von onur

karde$im akiL var mantik var.. Resmin üzerine biri ismini yazmi$ ise, siLsinLer diye degiL.. Emek harcanmi$.. Intrnete sunuyoruz resimLerimizi evet, ne güzeL.. seviniyorum resimLerimi karde$Lerimizde görünce Fakat ismim siLinmi$ bir vaziyette degiL..
KuLLanabiLir herkes.. ama neden ismini siLip öyLe sunuyorLar ona $a$iriyorum.. MeLek bacim kesinLikLe yanLi$ anLamani istemem.. sevdigim bir bacimsin.. kimsenin kaLbini kirmakta degiL amacim, ama merak ettim.. kim siLer bu emekLeri ... ?(
Zaten çıkmayan resimlerden birisi buydu bende niye çıkmadı dedim düzelttim varmış demekki resmin bi bildigi :D

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
kandamlası valla asırı uzuldum cnaım benım ben bu resımlerı uye oldugum baska bır sıtede bu sekılde gordum ve aldım cok etkılendıgım ıcın sızlerlede paylasma geregı duydum kesınlıkle emege saygı sonsuz ......sılmek dıye bırsey sozkonusu degıl....
bu sekılde elıme gectı ve o yuzden bend ebu sekılde ekledım ınsalalh problem anlasılmıstr ....yanlıs anlasılmak ıstemem bende elbette.....onuuuuuuuuuuuurrrrrrrr cok uzdun ablanııı ne demek cıkmayan resımlerden bırıde buydu neden cıkmadıgı anlasıldı ;( ;(

ne mutlu bunlardan ders cıkarana.....
dua ıle....
sızlerden deRabbım razı ve memnun olsun ınsallah kevser havuzu basında En Sevgılıyle sas bulusmak nasıp etsın....canlar....

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
begenedınıgınıze sevındım abım yaa ben cok etkılendımm DILI YOK KALBIMIN dedırten cınstenler....dua ıle

Üst Alt