Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : MeLeK
bu sekılde elıme gectı ve o yuzden bend ebu sekılde ekledım ınsalalh problem anlasılmıstr ....yanlıs anlasılmak ıstemem bende elbette.....onuuuuuuuuuuuurrrrrrrr cok uzdun ablanııı ne demek cıkmayan resımlerden bırıde buydu neden cıkmadıgı anlasıldı ;( ;
Yanlış anladı yine :D
bu resimi tam olarak ekleyememişsin diyorum :D

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
gerçeğin ve acıların resimleri hepsi.......
etkileyici hepsi,ibretlik,tek kelimeyle müthiş....
aslında fazla söze ne hacet????

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
degılmı .......
fazla soze ne hacet......
yurek dıllenemıyorkı.....
Affet Allahım affet

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Original von MeLeK
kandamlası valla asırı uzuldum cnaım benım ben bu resımlerı uye oldugum baska bır sıtede bu sekılde gordum ve aldım cok etkılendıgım ıcın sızlerlede paylasma geregı duydum kesınlıkle emege saygı sonsuz ......sılmek dıye bırsey sozkonusu degıl....
bu sekılde elıme gectı ve o yuzden bend ebu sekılde ekledım ınsalalh problem anlasılmıstr ....yanlıs anlasılmak ıstemem bende elbette.....onuuuuuuuuuuuurrrrrrrr cok uzdun ablanııı ne demek cıkmayan resımlerden bırıde buydu neden cıkmadıgı anlasıldı ;( ;(

ne mutlu bunlardan ders cıkarana.....
dua ıle....
sızlerden deRabbım razı ve memnun olsun ınsALLAH kevser havuzu basında En Sevgılıyle sas bulusmak nasıp etsın....canlar....

Bacimmmm KESINLIKLE yanLi$ anLanmak istemedigimi söyLemi$tim :) Sen sakin üzmeyesin canini.. Sözüm sana degiLdi, senin yapmayacagindan adim gibi EMINDIM.. Ama Ben onLarin hangi siteden aLindigini a$iri merak ettim.. Bana özeLden yazarsaniz, ben o siteye girip bu dü$üncemi payLa$mak isterim ki bu dogaL hakkimdir diye dü$ünüyorum :) bana bu iyLigi yapin.. özeL mesajinizi bekLiyorum bacim.. seLametLe insaALLAH..

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
74712.jpg

Üst Alt