Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Fenerbahçe 10 yıl üst üste şampiyon olmak için bizimi bekliyomuş..Olsaymış :D
Evet galatasaraylıyım diye sevinemicekmiyim:Dance:

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
29047_447262265760_156204950760_5946349_5555466_n.jpg

S&S 15

EHLİ HİZMET

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
şu galatasaray beşiktaş ve içine trabzonuda dahil ederek söylüyorum, siz dalga geçtiğiniz fenerbahçenin kaç puan gerisindesiniz bir ona bakında ağlayacak halinize ben kahkaha atayım. isterseniz söyliyim gs ve bjk'ye biz 10 puan fark atmışız ama o kadar basit ve düşükmüşkü sizin taraftarlıık seviyeniz halinize yanmak şöyle dursun şampiyonluğa kaç hafta öncesinden havlu attığınızı ben hatırlatayımda biraz silkelenin. şu birdaha belli olduki fenerbahçenin fenerbahçeden başka dostu yok işte biz bu kadar klüpleri karşısına alacak kadar büyük bi takımız..

Vukuf-i Kalbi

ڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Aldığı Beğeniler
8
Takım
Fenerbahçe
Fenerbahçe 10 yıl üst üste şampiyon olmak için bizimi bekliyomuş..Olsaymış :D
Evet galatasaraylıyım diye sevinemicekmiyim:Dance:

tabi sevine bilirsin kardeşim yalnız rengini belli et öle sevin galatasarayı tutuyorum diyorsun bursanın şampiyonluğunu seviniyorsun anlamadıkta hangi takımlısın cinconlumusun yoksa bursalımısın :D

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
deeğrli kardeşlerimmm lütfen birakin şu maç olayını..........bu nun sonu iyi olmayacak galiba....getirisi nedir size...lütfen iyi oynayan kazanir.....hafiz hocam fanatik olduğunuzu biliyorum ama gerek yok.....bizde öyle diik bir zamanlar.... bizden hep götürdü, getirisi olmadi...

HAK EDEN KAZANSIN DİLEĞİ İLE HAFIZ HOCAM ŞAMPİYONALR LİGİNDE BAŞARIALR DİLERİZ SİZE...

BAYAN KARDEŞLER SİZLERDEMİ.?

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
deeğrli kardeşlerimmm lütfen birakin şu maç olayını..........bu nun sonu iyi olmayacak galiba....getirisi nedir size...lütfen iyi oynayan kazanir.....hafiz hocam fanatik olduğunuzu biliyorum ama gerek yok.....bizde öyle diik bir zamanlar.... bizden hep götürdü, getirisi olmadi...

HAK EDEN KAZANSIN DİLEĞİ İLE HAFIZ HOCAM ŞAMPİYONALR LİGİNDE BAŞARIALR DİLERİZ SİZE...

BAYAN KARDEŞLER SİZLERDEMİ.?

Kıymetli hocam bunun fanatiklikle alakası ve merakta etmeyin hiç bir şey olmaz.Çünkü kardeşlerimiz gayet anlayışlılar Allah razı olsun.Yalnız beni anlaman için bir günlüğüne bile olsa gerçek fenerli olmanı çok isterdim.:ok:
Yinede anladığını düşünüyorum hocam.
Türkiyede iki mağdur var bunu kabul edin.Hemde meyve verdiği halde mağdur.
Birisi Akp biriside fb. bu 2x2=4 kadar doğru..
:thumbup[1]:

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Her siteye giriş yaptığımda bu konuyu portal listesinde görmek zorunda mıyım?:D
Bu konu güncel kaldıkça konu kızışıyor, kapatalım artık isterseniz?:)

Üst Alt