Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
resim kaLdiriLmi$tir ( yeni spor böLümü kuraLLarimiz geregince)
saygiLar...

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
topram bi alemsin yani güldürün beni rabbimde seni göldürsün hemserim:hahaha::hahaha::hahaha:

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Bunu başka bir yerde de görmüştüm şimdi bizim forumda gördüm koptum :zigara:
Ellerine sağlık 10ur kardeşim yine kopardın bizi :hahaha:​

Uhuda_Sevdalı

....Sonun Başlangıcı....

Aldığı Beğeniler
21
Takım
Galatasaray
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
çok sağolun onur abi
akşam akşam güldürdünüz
RABBİM de sizi güldürsün inşALLAH

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
orjinali gs feneri kadaıköyde en son ne zaman yendi olucaktı ama buda açmış yani ayrı bi hawa katmıs

:fb: :fb: :fb:

Gölge

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
orjinali gs feneri kadaıköyde en son ne zaman yendi olucaktı ama buda açmış yani ayrı bi hawa katmıs

:fb: :fb: :fb:

takımların isimlerini yazarken 6se febe f5 vs...vs... gibi terimler yazmak yasaktır o yüzden mesajınız düzeltilmiştir ..... :)

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
eywallah kardeşim Allah razı olsun beni böyle büyük bi yanlıştan kurtardığın için yoksa yani koskoca GALATSARAY SPOR KLUBU'ne az kalsın 30 milyon fenerli gibi bende bi yanlış yapcaktım saol tekrardan.

:ok: :pismandegil:

Gölge

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
eywallah kardeşim Allah razı olsun beni böyle büyük bi yanlıştan kurtardığın için yoksa yani koskoca GALATSARAY SPOR KLUBU'ne az kalsın 30 milyon fenerli gibi bende bi yanlış yapcaktım saol tekrardan.

:ok: :pismandegil:

30 milyon fener taraftarı bizi ilgilendirmiyor kardeşim bizi bu forumda yaşanan olaylar ilgilendiriyor eğer forum kurallarına aykırı bir durum varsa müdahele ederim ben bu hangi takım olursa olsun ayrıca bizim büyüklüğümüzü bilmeniz ve bunu mesajda belirtmeniz isabetli olmuş :)

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
demek forum kurallarına aykırı bi durum varsa müdahale ediosun. bana sanki bu tek taraflı geldi.

http://www.yenidendogus.net/fenerbahce/18546-fenerbahce-tvde-affedilmez-hata.html

bak bakim fenerbahçenin adı nasıl yazılmıs. hemde forumun kurallarını bize öğretmeye çalışan sayın gölge kardeşimiz yazmıs. arama kısmına febe yazıp kaç tane kısaltma var görürsün kardeşim. bunlarıda benim yorumum gibi düzeltirsen sewinirim.

özellikle kendi yazdığın yorumu

hataları düzeltmeden önce kendi yaptıklarımızı gözden geçirelim bi abi bi kardeş tavsiyesi

Gölge

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
demek forum kurallarına aykırı bi durum varsa müdahale ediosun. bana sanki bu tek taraflı geldi.

http://www.yenidendogus.net/fenerbahce/18546-fenerbahce-tvde-affedilmez-hata.html

bak bakim fenerbahçenin adı nasıl yazılmıs. hemde forumun kurallarını bize öğretmeye çalışan sayın gölge kardeşimiz yazmıs. arama kısmına febe yazıp kaç tane kısaltma var görürsün kardeşim. bunlarıda benim yorumum gibi düzeltirsen sewinirim.

özellikle kendi yazdığın yorumu

hataları düzeltmeden önce kendi yaptıklarımızı gözden geçirelim bi abi bi kardeş tavsiyesi

hemen düzeltirim memnuniyetle :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt