Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
- Artık yeter ya, federasyon veya kupayı kazanan gönüllü bir kulüp kupayı Fenerbahçe’ye vermeli. Ölmeden şu kupayı Fener’de görelim.

- FB yöneticileri açıklama yapmış "Seneye takımımızı 2. Lig ekiplerini bile yenecek hale getireceğiz"

- Yeni Malatya, Fener’in rakibi değil ki ciddiye alsınlar.. Yoksa Barcelona futbolu oynayan Fener 10 tane atmıştı Malatya’ya. Nice 30 senelere inşallah

- Sabri'nin müthiş füzesi, Servet'in rövaşatası ile "dünyanın sonu mu geldi acaba" derken, Fener'in Türkiye Kupası'ndan elenmesiyle hayat tekrar normale döndü

- Dünyanın en kısa fıkrası: Fenerbahçe Türkiye Kupası'nı almış..

- Fenerbahçelilere müjde, maç iptal edildi, hala Türkiye Kupası'ndasınız... Pardon yanlış anons(muş)..

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
şampiyonlar liginden sonra türkiye kupası grup maclarında da sıfır çeken tek türk takımı türkiyede rekorlar kırmaya devam ediyor. bu aksam yeni malatyaya iki bir yenilerken iki rekor birden kırdı. hem türkiye kupasoında sıfır puanda kaldı. hemde 28 yıllık hasret 29 yıllık oldu...

- Fenerbahçe, Mümkünlü Kasabası'nın takımı olsa da Türkiye Kupası'nı alması mümkün değil...

- Büyük derbi Malatyaspor’un..

- Fenerbahçe'nin başına gelen en büyük fiyasko Guiza zannetmiştim. Ondan sonra KOCAMAN bir fiyasko çıktı.

- Birçok ülkede meydana gelen toplu kus ölümlerine bir yenisi Malatya’da rastlandı. Çok sayıda kanarya Malatya Stadı’nda yere serili olarak bulundu.

- Eski Malatya olsa fener kesin yenerdi ama yenildiği takım Yeni Malatya takımı yeni olunca Fener ne yapsın adı üstünde yeni bir de sarı -kırmızı hep sıfır tam sıfır her yerde sıfır sıfıra sıfır elde var Fener

- YENİ Malatya 2 eski Fenerbahçe 1

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
şampiyonlar liginden sonra türkiye kupası grup maclarında da sıfır çeken tek türk takımı türkiyede rekorlar kırmaya devam ediyor. bu aksam yeni malatyaya iki bir yenilerken iki rekor birden kırdı. hem türkiye kupasoında sıfır puanda kaldı. hemde 28 yıllık hasret 29 yıllık oldu...

- Fenerbahçe, Mümkünlü Kasabası'nın takımı olsa da Türkiye Kupası'nı alması mümkün değil...

- Büyük derbi Malatyaspor’un..

- Fenerbahçe'nin başına gelen en büyük fiyasko Guiza zannetmiştim. Ondan sonra KOCAMAN bir fiyasko çıktı.

- Birçok ülkede meydana gelen toplu kus ölümlerine bir yenisi Malatya’da rastlandı. Çok sayıda kanarya Malatya Stadı’nda yere serili olarak bulundu.

- Eski Malatya olsa fener kesin yenerdi ama yenildiği takım Yeni Malatya takımı yeni olunca Fener ne yapsın adı üstünde yeni bir de sarı -kırmızı hep sıfır tam sıfır her yerde sıfır sıfıra sıfır elde var Fener

- YENİ Malatya 2 eski Fenerbahçe 1

- Her Fenerlinin rüyası Ziraat Türkiye Kupası

- Aziz Yıldırım'ın klasikleşmiş "3 kupaya da talibiz" açıklamasındaki üçüncü kupayı merak ettiren durumdur.
- 3 kupaya da talibiz.
- Hangi kupalar başkanım?
- Lig kupası, Şampiyonlar Ligi kupası birde... eee...
- Evet başkanım?
- ...eee... Dünya Kupası.

Malatyanın plakası 44. Yeni Malatyaspor 15 harf. 44 - 15 = 29 Fenerbahçenin Türkiye Kupasını alamamasının 29.yılı kutlu olsun!

- Yeter artık verin şu kupayı Fenerbahçe'ye...

Fenerbahçenin Türkiye Kupasına katılmasını yasaklasınlar. Yazık milyonlarca taraftarına hersene olmayacak hayal kuruyorlar

fenerlilere teselli... fenerbahçe nin aslanlar gibi mücadele edip sadece 1 farkla kaybetmiştir

"eyvah eyvah 3" erken vizyona girmiş..

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Fener bu gruptada "0" çekerse Şampiyonlar ligindeki başarısını geride bırakır bence :))
eğlence sektörünün değişmez ismi fenevbahçe 1.likteki yerini yine kimseye kaptırmadı

tüh ya malatya handikaplı alır demiştim fener cok şaşırttı bu kadar iyi performans beklemiyordum :)

PLaystation'ı kapama zamanı miLLet iyi geceLer:)

arkadaşlar size iki sorum olacak bakalim kim bulacak hem şampiyonlar liginde hem de türkiye kupasında sıfir puanla bitiren tek takım hagisi dir cevaplarinizi bekliyorum ikincisi 0+0 kac eder.

Gece gece ii eylendik havada bulut sen Türkiye kupasını sonsuza kadar unut 30 oldu :) Geçenlerde Google 29 yazdım (30 mu demek istemiştiniz ) yazısı çıktı :)))))))))

mac esnasinda Eyvah Eyvah 2yi seyrediyorum bilseydim fb macini seyrederdim, inanin o daha cok guldururdu;)

seneye fener iyi kura çekerse (amatörden falan takım gelirse) çeyrek finale çıkmaları kesin gibi :))))

fenergülün suçu ne :D:D:D:D

Toplama işleminde 0 , çarpma işleminde 1 , Türkiye Kupasında Fenerbahçe etkisiz elemandır.

1983 -

Umit Davala'nin kulaklari cinlasin, adam bosuna soylemedi;) fenerden cacik olmaz;)

fenerbahçe sen kupayı kazanmak istiyorsan yapman gereken tek şey war logo`dan otu çıkar :))))))))

son dk flaş flaş trt3 yoğun istek üzerine 1983 kupa finalini tekrar yayınlayacak

Unesco fenevbahçe'nin kazandığı son kupayı dünya mirası olarak kabul edip koruma altına alacakmış:)

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
BANA BİR KUPA ANLAT BABA, RENKSİZ VE PASLANMIŞ OLSUN, 1982 YILINDA ALINMIŞ OLSUN xD

ohh beee benimm istedigim olduu... finaldee yenilmektensee guruptan cikmamayii yeglerdimm ve oldu.... yolun acikk olsun fenerr, bi 29 sene daha bekleriz nolur yaniii,,, belki totrunlarimizin torunlarii görürr ne me lazimm...hahhahahah..

fenerlilerin son günlerde dilinden düşmeyen şarkı...hayalim üç kelime oda şöyle ''ziraat türkiye kupası'' :D:D

kanal d yi açıyorum fatmagülün suçu ne ? trt 1’i açıyorum fenerin suçu ne? bu ne arkadaş izleyecek bişey yok...süper lig açılsada lıg tvyı seyretset..

aaaaaa new malatya united,el fenerbahçe yi yenmiş :D

Forma parası 90 Tl bilet parası 55 Tl Yeni Malatyanın Feneri yenmesinden sonra fbtv'de hiç maç yokmuş gibi hava durumu verilmesi paha biçilmez :D

nilüferden mor menekşe değilde yine yeni yenideeeeen şarkısı tüm fenerlilere armağan olsun benden

malatya malatya bulunmaz eşin:))gönülleri çoşturur ayla güneşin:))aman aman fenerli misen:)türkiye kupasını almamaya yeminli misen:))

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 yazık bu fenere bırtane verelım bızım müzede

aziz yıldırım: 2011 yılı fb yılı olacak...

bence aziz yıldırım 3 sene şampiyonluk sözü yerine 1 tane türkiye kupası sözü verse ömür boyu başkan kalır

aykut hocanın suçu yok kardeşim trabzonun kazandığı penaltılara bakmak lazım ayrıca yeni malatya çok defansif oynadı sanki 60'ların futbolu...:D

iddaaa da 14 temiz oran 30 sene mi oldu ne :D

eskiden türkiye kupası'nı alamazlardı, artık puan da alamıyorlar..! herkesin gonlunden ne kopuyorsa versin..fenere kupa alalim :D:D:D

utanmadan birde cimboma laf etmezlermi!!! beypazari sodasini fb icisin 28 yilin hazimi biraz zor olur ama iste idare edecen artik. kayısı tadinda bir maglubuyet oldu vallaha

fenerlimisin? allah başka dert vermesin :D bu arada fenerbahçeli taraftarların güizaya sevgi dolu tezahüratları dikkatlerden kaçmadı :D

üzülmeyin bizde 11 senedir uefa kupasını alamıyoruz

LAZOĞLU

LAZOĞLU

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Trabzonspor
images

fenerbahçeye geçensene aldığımız türkiye kupasının resmini hediye etmek istiyorum. okusen kardeşşşşşşş:Smiley (6)::Smiley (6):

ervah

Başyücelik

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Fenerbahçe
Bunları çok aradın mı pc'de olric ağabey, kopyala yapıştır güzel durmuş;)

Laf yok benim Fenerbahçem'e laf yok. Siz hele kendi takımınıza bakın yakında maçlarınızı TRT 1'den beleşe izleyebileceğiz inşallah ;) Rabbim o günleri de gösterir:)

Gerçekten içler acısı bir zamanlar UEFA kupasını kaldır şimdi de bir kolunu kaldırama.. Ne diyelim maç 90 dk demişler ;)

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
Bunları çok aradın mı pc'de olric ağabey, kopyala yapıştır güzel durmuş;)

Laf yok benim Fenerbahçem'e laf yok. Siz hele kendi takımınıza bakın yakında maçlarınızı TRT 1'den beleşe izleyebileceğiz inşallah ;) Rabbim o günleri de gösterir:)

Gerçekten içler acısı bir zamanlar UEFA kupasını kaldır şimdi de bir kolunu kaldırama.. Ne diyelim maç 90 dk demişler ;)

Horaçya seni :D

çok aramadım nere baksam orda vardı, fener alayı düzenlenmiş her yerde, okuduk paylaştık: söz uçar yazı kalır deyu :D

Futbol bu bi inersin bi çıkarsın her zaman zirvede olunmaz.. Çıtayı biz yükselttik
Dünya aleme kupayı gösterdik :)

Bizde dün akşam TRT'de beleşe izledik Fenev'i baya keyifliydi :D

ervah

Başyücelik

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Fenerbahçe
Demin de tv'de izledim 28 yılında almışız kupayı en son, adam cep telofonu icat oldu, askere gitti geldi, millet çocuk sahibi oldu hala fener'de Türkiye kupası yok diyordu:) Ya derin yaramdır valla deşmeyin olric ağabey. Millete savunuyorum ama bana sorun bana ;)

Bir de fanatikliğimiz bilinmiş yenildiğimiz gibi telden mesaj trafiği yaşıyorum geçmiş olsun deyu :)

Trt'de Türkiye kupası zati bedava izlenir oradaki espri Cinconlar'ın 1. ligden düşüp maşlarının hayrına Trt'den izlenmesidir efendim ;)

Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir!
Gün doğmuş, gün batmış ebet bizimdir! ...

O kadar:)

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
her sene eğlenmemiz için yapılan bir eğlence sanki, şimdiki çocuklar artık olayı böyle anlıyor, ne bilsinler 29 yılı :D

Forumda bir Fenevli'nin olması hoş tabi, söyler söyler eğleniriz takmayın biz alıştık siz de alışın :)

Bizim TRT'de yalnızca kupa maçlarını izlersiniz boşa heveslenmeyin ;)

Kocaman tekerlek kalmış tümsekte, rica minnet bir el verin de düzlüğe çıksın be Horaçya :D

Üst Alt