- Aldığı Beğeniler
- 0
Ah Geceler hata playerde deyil verdigin linkte
link calismiyor....
link calismiyor....
senin o trömö dedigin 1 . ligde 3 . ligde degil canimOriginal von YaMusaB
işte geçiştirme diye ben buna derim, fenerle gs arasındaki galibiyetlere işaret ediyorum ama ilkay kardeş taa MÖ devrinden kalma pendik ten bahsediyor ki kendileride Tromsö denen dünyanın en vasıfsız takımlarına elenmişler... neyse canınız saolsun 8)
ORiJiNAL YAZARI : yarali-gönül
işte geçiştirme diye ben buna derim, fenerle gs arasındaki galibiyetlere işaret ediyorum ama ilkay kardeş taa MÖ devrinden kalma pendik ten bahsediyor ki kendileride Tromsö denen dünyanın en vasıfsız takımlarına elenmişler... neyse canınız saolsun 8)
bi kerek pendik hayatonnda uefaya kalmamis
ama trömsö kalmis canim daha iki takim arasindkai farki bulöam,iyorsanm herallde futboldan anlamaman veya bir fenerli oldugundan geliyor
ORiJiNAL YAZARI : yarali-gönül
bi kerek pendik hayatonnda uefaya kalmamis
ama trömsö kalmis canim daha iki takim arasindkai farki bulöam,iyorsanm herallde futboldan anlamaman veya bir fenerli oldugundan geliyor

Yok ondan degil site kabul etmiyor ve linkleri bozuyor fenerbahce linki çünküORiJiNAL YAZARI : Habibemsin
Ah Geceler hata playerde deyil verdigin linkte
link calismiyor....

BILIYO ALEX KART YERSE GS MACINDA YOK