Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Bir TS'li, bir Fener´li ve GS´li Arabistan'da yasak olmasina
raGmen bir otelde içki içerken yakalanirlar. Mahkemeye çikarilirlar.
Karar iDAM!

itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasina çevrilir. Ama o gün
bayrama denk geldiGi için Prens Hazretleri cezayi kaldirip hepsine
20 kirbaç ceza verir. Bizimkileri sempatik bulduGu için de bir kiyak daha yapip herkese cezasini hafifletmek için bir istek hakki tanir.

GS'li: "Sirtima bir yastik bağlayin" der.
10 kirbaçtan sonra yastik paramparça olur ve pek fayda etmez.

Uyanik Fener´li bunu görünce: "Sirtima iki yastik baGlayin" der.
Ama iki yastik bile 10 kirbaca dayanmaz.

Sira TS'liye gelince Prens Hazretleri:
"Bak TS'li sana acidim. Bu yil ligde durumunuz kötü, teknik direktörlerden çektiniz vs. vs... Bu yüzden sana iki istek hakki veriyorum" der...

TS'li: "O zaman bana 40 kirbaç vurulsun" der.
Herkes saskina döner.
Prens Hazretleri: "Peki ikinci isteGin nedir?" diye sorar...

TS'li pis pis siritarak: "Fenerliyi sirtima baGlayin" ... yaşa Trabzonnnnn

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
YETERKİ FENERBAHCENİN SIRTINA YAZILSIN GÜZEL ...GURUR MESELESİ YANİ... :) :)

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
E laz aklı bu...

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
valla ben bu fikrayi bir bjkli bir gsli ve fb li olarak biliyordum
yani tsnin yerinde bjk olmasi lazim

bu laz akli icin fazla aklli bir is :D

öldürün fenerliyi
iyliksizler
sen canini cikar onlara yardim et gece yarilarina kadar kendisi misl misl uyusun yinede gelsin fener desin seni sinir etsin
ah niye bukadar iyi kalpliyim :D
heralde gsli olusumdan

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Bu Fıkrada sana gelsin ozaman yarali-gönul kardeşim...

Uzun zamandır peşinde oldukları alacaklarının ödeneceği haberini alan Hasan Şaş ve Necati Florya'nın yolunu tutarlar. Yöneticileri Abdürrahim Bey "Çocuklar maalesef para celmedu. Panganin veznedaru putün paralari alup gacmiş ta, siz yarin yine celursunuz", deyince ikisi de sinirle kulüpten ayrılıp bir taksi çevirirler.
Bindikleri taksinin, aksilik bu ya, dik bir yokuşta frenleri patlar. Hasan Şaş şoföre "durdur şu arabayı, bu nasıl gitmek", diye bağırır. Taksinin sürücüsü "durduramıyorum abi, frenler patladı", deyince, bizimki daha bir şiddetle "taksimetreyi durdur lan, o zaman''

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
ORiJiNAL YAZARI : kerems

Uzun zamandır peşinde oldukları alacaklarının ödeneceği haberini alan Hasan Şaş ve Necati Florya'nın yolunu tutarlar. Yöneticileri Abdürrahim Bey "Çocuklar maalesef para celmedu. Panganin veznedaru putün paralari alup gacmiş ta, siz yarin yine celursunuz", deyince ikisi de sinirle kulüpten ayrılıp bir taksi çevirirler.
Bindikleri taksinin, aksilik bu ya, dik bir yokuşta frenleri patlar. Hasan Şaş şoföre "durdur şu arabayı, bu nasıl gitmek", diye bağırır. Taksinin sürücüsü "durduramıyorum abi, frenler patladı", deyince, bizimki daha bir şiddetle "taksimetreyi durdur lan, o zaman''

hahahahahaha

:D :D :D :D

ilahi abi....guldurdun beni daa,
ee olacagi buydu zaten... :D

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
saolasin kardes guzel fikra idi .. =)

ellerine saglik ..

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
ORiJiNAL YAZARI : kerems

hey bu kayseri fikrasi
bak simdi kayserileri basinsa musallat edersem ozaman isin degisir :D

hem abdurrahim albayrak basa gecerse parayi kiskanmaz o evellah bütün albayraklarin varligini döker ortaya malum laz ya :D

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
[schild]Fenere laf yok beyler kiskanmayin .................................?[/schild]

Üst Alt