Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
MASAL KİTABI
Adamın biri bir gün bir kitapçıya girer.bayan tezgahtara:
-Hanımefendi sizde erkek evin reisidir isimli kitap varmı?
Tezgahtar bayan:
-Üzgünüm beyefendi masal kitabı satmıyoruz

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
TANIK
Bir mahkeme salonu düşünün...Bir davada tanıklık etmesi için kürsüye yaşlı bir teyzeyi çağırırlar..Kadın yerine oturur ve davalının avukatı kadına yaklaşır...
"- Bayan Jones.. Beni tanıyor musunuz?" Yaşlı teyze cevap verir:
"- Ah evet Bay Williams sizi çocukluğunuzdan beri tanıyorum..siz taa o zamanlar bile aileniz için tam bir baş belasıydınız..Sürekli yalan söylüyorsunuz,karınızı komşunuzla aldatıyorsunuz, en yakınım dediğiniz insanların arkasından konusuyorsunuz,2 dolar fazla kazanmak için herkesi satarsınız..."
Davalının avukatı başta olmak üzere bütün salon şok olur.. Adam ne yapacağını bilemez bir halde kadına tekrar sorar:
"- Peki Bayan Williams,ya karşı tarafın avukatını tanıyor musunuz?"
Kadın yine cevaplar:
"- Elbette tanıyorum.. çocukluğunda ona dadılık yapmıştım.. Tembel,ödlek ve alkolik adamın tekidir..etrafında bir tek dostu yoktur ve herkes onun hala geceleri altına kaçırdığını söylüyor.."
Yine herkes şokta.. bütün salonu bir uğultu kaplar..hakim kürsüye tak tak tak vurup herkesi susturur ve her iki tarafın avukatını da kürsüye çağırır..Ve ikisine de eğilmelerini söylerek kulaklarına şunu fısıldar...
"- Eğer bu kadına beni tanıyıp tanımadığını sorarsanız ikinizi de harcarım

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
NEREDE ÇALIŞIYORSUNUZ?
Doğumevi bekleme salonuna hemşire koşarak girer , ilk sırada oturan adama yaklaşarak :
"Sizi tebrik ederim, ikiz çocuğunuz oldu" der.
"Ne tesadüf" der adam. " Minnesota İkizleri - Basketbol Takımındayım" Bir saat sonra, aynı hemşire yine kosarak gelir,
"Mr.Smith" ismini anons eder. Mr.Smith yerinden heyecanla doğrulur, hemsire ;
"Artik üçüz babasısınız" der. Mr.Smith şaşırır ve
"Olacak şey değil,ben de 3M şirketinde calışıyorum" der. Hemşire bir daha göründüğünde dördüncü adama ;
"Eşiniz dördüz doğurdu, kutlarım" der. Adam da şaşkınlıkla " Ben de Dört Mevsim Otelinde çalışıyorum" der. O sırada yanında oturmakta olan adam hafif baygınlık geçirerek oturduğu yerden aşağı doğru kayar, yetişip müdahale eden hemşire sorar;
"İyimisiniz, ne oldu size?" Adam kendine gelmeğe çalışarak doğrulur;
"Temiz havaya ihtiyacim var, 101 Dalmaçyalılar mağazasının müdürüyüm der..."

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
GEÇİMSİZ SÜLALE
Temel, arkadaşı İdris'e havasını atıyormuş:
- Haçan penum buyük dedem Rus harbinde Ruslara karşi savaşti...
Dedem Çanakkale harbinde İnciluzlere karşı savaşti... Babam Kurtuliş Savaşı'nda Yunan'a karşi savaşti... Ben de Kore'de Korelilere karşi savaştim.
İdris atılmış:
- Ula demiş, haçan senun de ne geçimsuz sulalen var imiş!

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
BAYRAM NAMAZI
Temel in annesi ölmüş. Cenaze namazında bir kenarda duruyormuş. Soranlara;
- Pen cenaze namazı kılmasını pilmeyrum, diyormuş. Bir müddet sonra kayınvalidesi ölmüş. Namazda Temel'i en ön sırada görenler;
- Hani sen cenaze namazı bilmezdin?
- Pu cenaze namazu tegil çi, payram namazu...

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
UFAK YANLIŞLIK
İki kulağıda yanmış, hastaneye getirilen adama sordular:
- Ne oldu? Nasıl yaktınız iki kulağınızı birden?
- Pantolonumu ütülerken... Telefon çaldı, şaşkınlıkla telefon ahizesi diye ütüyü götürdüm kulağıma
- Ya öbür kulağınızı?
- Telefonla ambulans çağırmak için, ütüyü o kulağıma götürdüğümde yaktım onuda...

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
ÇOK GÜZEL FIKRALARDI YA :] :]TEBRİKLER HALA GÜLÜYORUMMMM :) :) :)

Üst Alt