Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Adamın biri yolda Hafız abi'yi görmüş. Daha o zamanlar çocuk. Adını sormuş. Hafız_70 tam adını söylicekken Dur Dur demiş adam. Ben tahmin edeyim senin adını. Sen sadece baş harfini söyle. Hafız_70 "Y" demiş. Adam başlamış saymaya.
-Yunus
-Hayır
-Yakup
-Hayır
-Yusuf
-Hayır
...
Adam sinirlenmiş. Başlamış kız isimlerini saymaya.
-Yeliz
-Hayır
-Yeşim
-Hayır
...
En sonunda kızan adam.
-Ne ulan senin ismin! demiş.
Sonra Hafız_70 .
-Yıza

Affına mahcuben abi, tek senin ismin uyuyordu :)

:hahaha::hahaha::hahaha:

Teşekkürler kardeşim.Çok güzeldi.ellerine sağlık.

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
LAZOGLI bir arkadaşının daveti üzerine İzmir’e gitmiş. Orada arkadaşıyla dolaşırken birde bakmışlar ki birkaç efe TILSIMLI KAINAT ELIFG BERRAK SU zeybek oynuyor.
Kendilerine özgü ağır hareketlerle kol vurup diz büken efeleri seyrederlerken arkadaşı LAZOGLI na dönüp

sormuş:

“Ne güzel oynuyorlar değil mi ?”

LAZOGLI dudak bükmüş;

“O kadar düşündükten sonra ben de oynarum da” .

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
bayan karadenizliler bunlarda:D:D

makbergülü duyguya soruyor:
-Ula Duygu sen nafile oruçlu olsan ve ben de sana hamsi ikram etsem ne kadar yersin? Duygu: 100 tane yerim.
makbergülü : Olur mu uşağım ilk hamsiyi yediğinde oruç bozulur, diğer 99 sayılmaz.

Duygu
bu espiriyi çok sever. O da yolda gördüğü Nuryoluna sorar: -Ula Nuryolu sen nafile oruçlu olsan ve ben sana hamsi ikram etsem kaç hamsi yersin?
Nuryolu:- 50 tane falan.
Duygu:-Ula 100 tane deseydun sana birşey anlatacaktum.
:hihi: :hihi:

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
DURUBEY bir gün uçakla Amerika'ya gitmiş çok yorgun olduğu için bir otele yerleşmiş ve uyumaya koyulmuş.
Fakat tam uyuyacakmış ki yandaki daireden müthiş bir gürültü ve müzik sesleri gelmiş.DURUBEY dayanamamış, duvarı yumruklayıp, -kimsin ulan!! Uyumaya çalışıyoruz, bu ne gürültü diye bağırmış. Karşı daireden tek ses -Jean Claude Van Damme.
DURUBEY yine bağırmış. -Gelirsem dördünüzün de bacaklarını kırarım.

CeyliN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Beşiktaş
bir otobüs dolusu politikacı seçim kampanyası icin tekSAS' ta dolaşıyorlarmış. Otobüs büyük bir çiftliğin yanından geçerken, otobüs şoförün dalgınlığı yüzünden derin bir şarampole uçmuş. Çiftçi koşarak gelmiş, gece kurda kusa yem olmasınlar diye cesetleri gömmeye başlamış. Ertesi sabah, Şerif soruşturma icin çiftliğe gelmiş. Çiftçiye sormuş: "Otobüsteki bütün politikacıları gömdün demek...Hepsi de ölüydü, eminsin değil mi?" Çiftçi cevap vermiş: "Bazıları yaşadıklarını iddia ettiler ama politikacıları bilirsiniz. Nasıl yalan söylerler! ". :)

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
DURUBEY bir gün uçakla Amerika'ya gitmiş çok yorgun olduğu için bir otele yerleşmiş ve uyumaya koyulmuş.
Fakat tam uyuyacakmış ki yandaki daireden müthiş bir gürültü ve müzik sesleri gelmiş.DURUBEY dayanamamış, duvarı yumruklayıp, -kimsin ulan!! Uyumaya çalışıyoruz, bu ne gürültü diye bağırmış. Karşı daireden tek ses -Jean Claude Van Damme.
DURUBEY yine bağırmış. -Gelirsem dördünüzün de bacaklarını kırarım.

saygılı adamlarmış ondan sonra gürültü yapmadılar:)

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Ceylincim fıkrada adı gecenlerı sıtedekı üyerlin isimleri yazacak..

Duygucum 100 olsun :hihi:

Allah c.c Razı olsun Dilsitancığım..Yürğine sağlık canım

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Eline sağlık bidenem :hihi:
~~~~~~
Ceylincik :) teşekkür ettim :anlastik:

gelincik gibi oldu :D

CeyliN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Beşiktaş
Pardonn Özur Dilerim :)) Birdaki paylaşıma inşş :=)

LAZOĞLU

LAZOĞLU

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Trabzonspor
birgün yenidoğuş ekibi(uhibbu,nuryolu;dilsitan;hafız:YÜREĞİMİN SESİ VS)OLUŞAN EKİP,AFRİKAYA TURA GİDERLER. KARŞILARINA YERLİLERDEN BİRİÇIKAR VE HEPİNİZİ ÖLDÜRECEĞİZ. YALNIZ İSMİ (MUHAMMET) OLAN VARSA ONU ÖLDÜRMEYECEĞİZ DER.
ÇOKYÜREKLİ OLDUĞUNU SANAN YÜREĞİMİN SESİ ÖNE ÇIKAR VE BANA YÜREĞİMİN SESİ DEDİKLERİNE BAKMAYIN. GÖBEK ADIM MUHAMMET DİR DER.:gulver:

Üst Alt